LadaT Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Mám takovou prosbu dá se nějak opravit loketka? Kamarád mi při vystupování tam asi něco zlomil a teď nedrží polohu když se oni opřu jinak drží. Dá se to nějak spravit nebo nová loketka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jedině to rozdělat a kouknout na to přímo. Loketní opěrka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vl4sta Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ahoj mám také problém s padající opěrkou a nevím jak se do ní dostat. Prosím o radu pokud si to zjistil. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Ahoj vsem... Asi jsem .... ale podle toho navodu, jsou v popelniku dva sroubky ... ale at koukam jak koukam nemuzu je najit. Muzete mi prosim poradit kde je najdu abych se tam dostal? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Popolník musis dat prec... http://www.passatworld.com/forums/74-volkswagen-passat-b6-discussion/304040-b6-euro-cup-holder-install-pics.html#/topics/304040?page=1&_k=ga1ahq Editováno: 5. Únor 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Dik. Je to urcite stejne i v supu? Podle toho schematu vyse jdou prvni dva srouby v popelniku a pak popelnik... a v passatu ukazujou nejdriv bocnice, klima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Tu mas este postup: http://workshop-manuals.com/skoda/superb/body/body_work/interior_equipment/covers_storage_areas_and_trim_panels/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Jeste jednou dik za navod, je ale na supa1. Jeste jsem zajel za jednim klukem co drive delal ve skodaservisu a zjistil jsem ze je nejprve potreba vycvaknout kryt kolem radicky a podnim jsou sroubky pro popelnik.... kdyby nahodou to nekdo potreboval... A vycvakavat se ma pry zacit od praveho predniho rohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Uz som to nasiel, kde som pisal ako sa dava dole zadny panel...tam su aj tie sroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Chlapci poriesili ste niekto tu laktovu opierku??? Mam 2ch superbov a v oboch mi nedrzi polohu....da sa to opravit alebo treba novu opierku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.