kapo1222 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Zdarec. jedna sa o superb II combi CFFB 103 kw r.v. 2011 Aky je postup pri demontazi prednych stlpikov??? mam na nich ofuky okna je to iba krytka ci aj tu treba nejako dat dole. prosim o radu dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valado45 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 pod krytkou airbag je skrutka T20 a potom len tahat smerom ku sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 takze kritka airbag tam nieje vobec. jedina kritka na celom tom stlpiku je ta na ten ofuk. takze len tahat k sebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Zdarec. konecne mam trocha casu sa povenovat autu. Takze stlpik ackovy som este nedemontoval. Mam superba z panoramatickou strechou. Na stlpiku nemam napis airbag. ale ked som vrch stlpika odtiahol tak som videl airbag ktory ide od prednej casti auta k zadnej spoza stropnice airbag trocha precnieva do A stlpiku. nemusim sa bat ze mi streli airbag ked ten stlpik silou potiahnem???? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) hj Editováno: 2. Březen 2015, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.