Pawlisko Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Čauec, protože mám auto bez hagusů (O2 Combi), je docela problém půjčit příčníky v půjčovnách, páč tam nemají moc příčníky přímo na jednotlivá auta, ale spíše univerzály na hagusy. Napadlo mě, jestli se tu nenajde někdo z okolí Olomouce/Šumperka, kdo si koupil příčníky na svou "bez hagusovou" potvůrku a nechtěl by je zapůjčit na týden. Samozřejmě za peníze Pokud by se někdo takový našel, pište PM nebo pavel.jilek@ipre.cz.Díky PS: nechci si je kupovat kvůli jednomu výletu na hory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mám, ale jsem docela daleko Jedině, že by sis zpunktoval nějak dopravu, případně můžu nějaký kilometr k tobě popovézt. Peníze nejsou třeba, postačí nějaký zlatavý mok z cest . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ahoj, pošlu ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.