bozskydave Vloženo 27. leden 2015 Vloženo 27. leden 2015 (editace) Máte někdo zkušenost s výměnou rámečku řadící páky a dvířek přední přihrádky? Nelíbí se mi totiž stříbrná středová konzole. A rád bych to vyměnil za RS nebou Laurin černý rámeček. Na netu jsem našel RS rámeček, ale už ne dvířka přední přihrádky. http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-iii-ramecek-radici-paky-karbon-rs-pro-lhd.html Editováno: 27. leden 2015, autor: bozskydave Citovat
corsaczek Vloženo 27. leden 2015 Vloženo 27. leden 2015 Moc bych se do výměny nehrnul, ta černá je strašně náchylná na poškrábání a nevypadá to moc pěkně (vlastní zkušenost bohužel). Citovat
bozskydave Vloženo 30. leden 2015 Autor Vloženo 30. leden 2015 (editace) A ta RS Karbon? A nenasel nekdo i dvirka schranky kde by se dale koupit/videt? případně neví někdo ETKA kody? Editováno: 11. Únor 2015, autor: bozskydave Citovat
dejdys Vloženo 12. Říjen 2016 Vloženo 12. Říjen 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak se kastlík z dvířky dá vyjmout/namontovat, co je potřeba všechno rozdělat. Mám výbavu ACTIVE, která kastlík nemá, je tam jen nevzhledná guma, kastlík jsem sehnal i s rámečkem, ale teď jak ho tam dostat? Dík Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.