Přejít na obsah

corsaczek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 197 zobrazení profilu

Oznámení corsaczek

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

18

Popularita

  1. corsaczek

    Znak VRS

    Ahoj, kdybych chtěl ten znak RS odstranit (MR2019) tak to teda bude poznat že tam chybí?
  2. Já měním taky po 15.000 km, takže nepřekvapivě při 63.000 km nebylo třeba dolít ani kapku. Olej dává servis, paranoidní ze sudového Castrolu nejsem.
  3. No vidíš, máš m***u 1.6 TDI a jezdíš jako já za 5,2L Ne, opravdu sem nedávám spotřeby pro to, abych dokázal, že 1.8TSI jezdí úsporně jako nejslabší nafťák. Jen ukázka toho, co udělá na dlohou vzdálenost okreska. Jinak motor samozřejmě žere víc než tvoje TDI, to je přece jasný a není třeba tu psát něco o utěšování se. Jinak má dlouhodobá podle spritmonitoru je 8,6l, abys měl radost z reálného čísla.
  4. A pro mě ideálně taky co to je samolepicí velurová fólie a kde ji lze koupit.
  5. Já měl to samé, teda ne na RS - ale počítám, že zadní multilink se zase tak moc lišit nebude. Od asi října Škodovka vyvinula nové tlumiče, které tohle řeší. Já mám celkem čerstvě vyměněno a je klid - přitom mi to dělalo od nova. Takže šup do servisu a otravovat dokud Vám tlumiče nevymění.
  6. Přesně tohle jsem řešil (a zatím úspěšně vyřešil) na 60t servise: promazali nějaké gumové bazmeky na přední nápravě podle instrukce výrobce. Na zakázce k tomu mám napsané číslo 7289 6547 - třeba to někomu něco řekne. Jsem zvědavý, jak dlouho to vydřží.
  7. Co na tu jezdící část nalepit nějaký filc? Pořád by to jezdilo, ale nemělo by to o co drnčet?
  8. Já mám čerstvě najeto 60.000 km na 18" letních a 17" zimních. Myslím, že drnčení není zase tak zlý, akorát mi sere ten B-sloupek u ucha. Chvíli to na mě zkoušel asi rámeček kolem prostředního výdechu, ale už je potichu. Takže za mě to ujde. Počítám, že B-sloupek ještě vyřešen není? Dělá to teda mezi obložení sloupku a tím "unvitř" plastem co se posouvá?
  9. Akorát to není vždycky +/- 10, ale poprvé to "zaokrouhlí" např z 93 na 100 (a ne 103) a pak to jede po desítkách.
  10. Na druhou stranu párkrát mi to upozornilo dobře - neříkám, že to zachránilo před bouračkou, ale minimálně to člověku připomene, že by měl přestat sledovat tu brunetku na přechodu a radši čumět před sebe...
  11. Přesně tohle se mi stává taky a není to nic příjemnýho. Jednou mi to šláplo na brzdu při přejíždění z pruhu do pruhu (myška) a ten co jel za mnou neměl radost...
  12. Aha tak to jo, myslel sem že rychlost byla vyšší při takovym průměru. Ale stejně fajn vejít se do 8 s automatem a 4x4. U mě by to bylo tak 7.3 odhaduju...
  13. Pěkná spotřeba při tý rychlosti. Kolik jsi měl nastaveno na tempomatu?
  14. Tak jak mi auto v pátek nahlásilo slabou baterii, tak už v pondělí jsem neodemknul, musel sem dálkou z blízka. Výměna 70 korun na počkání. Zajímavé info: prý to mám sledovat a kdyby se to vybilo v řádu měsíců, tak reklamovat - vymění klíček. Takže evidentně s tím byly nějaký problémy, když mi to takhle zmínili.
×
×
  • Vytvořit nový...