zzshmp Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Zdravim Octavaky.Mam Octavku z roku 1998.Menil jsem celisti na zadnich brzdach a pri te prilezitosti jsem mrknul i na loziska naboju.Sundal jsem kryci vicka a co nevidim.Lozisko jak na levem,tak i na pravem kole uplne sucha.Chtel jsem se tedy zeptat.U starych skodovek nebo u favoritu se vsude v dilenskych priruckach uvadelo,ze se ma kryci vicko loziska naplnit vazelinou a zpet narazit.U Octavky jsem se to nikde nedocetl,nebot pry se neserizuje a nepotrebuje zadnou udrzbu.Jak to tedy je?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Ten tuk tam je len ho takýmto spôsobom nevidíš , plnenie vazelínou a krytovanie nemá význam , to skončilo s Feliciou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.