fero201 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 http://www.superskoda.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Bude tento chromovaný konec klíče pasovat i na klíč k FIII? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/exterierove-doplnky/skoda-octavia-iii-spodni-dil-klice-original-chromovy-id:9963.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ano pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Chcel by som objednat prahove listy ale vsimol som si ze sa k tomu predava nejake naradie aby som to spravne nalepil. Viete mi poradit?treba to kupit alebo to ide aj bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Jsou to plastové šablony na orýsování správné pozice prahových lišt na práh. Pokud jsi schopný tam ty lišty nasucho usadit, naměřit a vyznačit si pozici před lepením, tak šablony nepotřebuješ. Já už mám lišty doma a ty šablony jsem nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Takze potrebovat ich k tomu nepotrebujem len to bude treba spravit s citom. Ok dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldo Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Hodně jsem uvažoval o prahových lištách, ale zatím váhám. Kolega kdysi lepil originály na octavii II a po 3 letech skoro díry jak se pod tím držela voda a v zimě sůl. Fabka III má dost široké prahy a určitě budou náchylné na poškrábání ... spíše bych přivítal nějakou ochranou fólii než plastové prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 No, ja nevim, pochybuju, ze za to mohly listy. Nicmene treba transparentni folie neni urcite taky spatna volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.