deathskull Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Pokud byste si chteli zkratit cekani na nove auto, davam sem link na manual k FIII + autoradia: Auto Blues Swing Bolero Cela stranka zde Update autoradii je uvaden zde Preji prijemne cteni:) EDIT: jeste pridavam odkaz, kde se daji najit podporovane telefony s MirrorLink a co je konkretne na danem zarizeni primo podporovano http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ Editováno: 5. Únor 2015, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já už mám přečteno. Jinak super, alespoň to je na jednom místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) taky jsem to cetl (pred zkusebni jizdou), ale tak jak rikas, je to alespon na jednom miste a obcas to hledani dela lidem problemy:) Pridal jsem jeste kompatibility list Editováno: 5. Únor 2015, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.