ZEZA Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Zdravím pánové!Při přejezdu nerovnosti pravým zadním kolem,se mi ozývá tlumené klepání někde pod podlahou zadního kufru mezi podběhem a uchycením na rezervu.Nejvíc to dělá když mrzne.V servisu mi tvrdili,že to dělá plast pod SPZ,tak mi tam nalepili antivibrační podložku,ale stejně to nepomohlo.Nemáte někdo podobnou zkušenost? Škoda yeti 2.0TDI 4x2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 těch míst vzadu je několik, sám nemám zkušenost s klepáním pod podlahou, nicméně mi klepalo nejvíc plato a chtělo to ho podložit něčím měkkým. I když je tam zapasované pátými dveřmi docela fest, tak to stejně poskakuje, protože ty dveře nadskakují taky. Pak ta značka, vrzající těsnění, seštělování dorazů 5. dveří, nemluvě o zámcích dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.