Publikováno Únor 25, 201510 r Caute poznáte niekoho dobrého a ochotného programovať?v blízkom okolí. Diki za info
Únor 25, 201510 r Už mi Jakub písal SZ... v sobotu na zraze v Piešťanoch môžem skúsiť.. len asi budem trochu meškať keďže nadránom budem ešte na letisku v Budapešti...
Únor 25, 201510 r lubinob aky zraz je v PN? nejak som to nezaregistroval a rad by som prisiel pozriet
Únor 25, 201510 r tu je bližšie info http://forum.skodahome.cz/topic/58914-zraz-slovensko/?p=2015128 Ty už prídeš s FIII či ešte na ňu čakáš? Edit: už to vidím že si bral predvádzačku.. Upraveno Únor 25, 201510 r od lubinob
Únor 27, 201510 r Autor rád by som doprogramoval niektoré veci. A momentálne ešte nie je auto tak keď bude som len potreboval vedeť koľko ludí v okolí sa nachádza a boli by ochotný pomôcť keď to príde. možnost módu ESP Sport a úplného vypnutí ESP aktivace asistenta rozjezdu do kopce corner mlhovky protočení ručiček po zapnutí klíče položka dotankovat Upraveno Únor 27, 201510 r od Jakub3211
Únor 27, 201510 r To má byť na F3? S tým ale môže byt problém. Mám kábel (klon) pre verziu 11.11.3, a rôzne RJ nového Leona mi to moc nepobralo. Ak chceš, môžeme to skúsiť, ale istotu budeš mať najskôr u niekoho kto má minimálne 12-ku, alebo originálny kábel s VCDS 14.10. Nové autá sú v tomto vždy problematické. Druhá možnosť je, že vieš presne čo meniť aj bez Long Coding Helpera.
Únor 27, 201510 r ja mám kábel aj VCDS a bývam blízko PN........ale žeby som s tým nejak vedel robiť sa nedá povedať resp. kódovať som sa zatiaľ neodvážil jedine tak vymazať servisný interval.
Únor 27, 201510 r Autor Diki za postrehy uvidime čo a ako zajtra by mal radzimko behnut na zraz tak ak sa to podari lubinovib budem len rad.
Březen 1, 201510 r Radzimko sa asi zľakol tých skúšobných jázd takže neprišiel a teda žiadne kódovanie FIII nebolo.. zase len klasicky s OII a Rapidmi som čaroval
Březen 1, 201510 r lubinob ospravedlnujem sa, že som neprišiel no bol som mimo a najskôr by som prisiel do pn až o nejakej 17tej. No nabudúce sa vidíme určite
Březen 1, 201510 r v pohode, nič sa nedeje to by si nás ešte stihol, z parkoviska do Stodoly sme odchádzali tuším o 17,20..
Březen 16, 20169 r Ak este niekto zhana dokodovanie tak davam do pozornosti tento link. http://www.mtl.si/sl/avto-storitve/item/192-vcds_remote_coding_service_for_vw_audi_seat_and_skoda_cars.html
Červen 4, 20178 r musíš mať vlastný kábel, notebook a pripojenie k netu. dohodneš si s nimi kedy sa ti na diaľku napoja na notebook, musíš sedieť v aute a mať zapnuté zapaľovanie. a čakať, kedy ti to celé nastavia ako chceš
Červen 4, 20178 r Ved toto.. ten kabel staci nejaky obyc alebo ako? Na stranke o kabli nic nepisu, preto ma to zarazilo.. len ze notebook s USB a wifi.
Červen 4, 20178 r a ako to chceš bez kábla nastaviť? VCDS, verzia podľa roku výroby auta. alebo rovno najnovšia verzia pre podporu všetkých áut. to už máš jednoduchšie zveriť auto niekomu v okolí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.