Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute poznáte niekoho dobrého a ochotného programovať?v blízkom okolí. Diki za info

Lubinob je zo Senice.. obcas k videniu v okoli TT a PN

Jakub3211 sme dvaja   :kol-47:

Upraveno od Radzimko

Už mi Jakub písal SZ... :kol-47:   v sobotu na zraze v Piešťanoch môžem skúsiť.. len asi budem trochu meškať keďže nadránom budem ešte na letisku v Budapešti... 

lubinob aky zraz je v PN? nejak som to nezaregistroval a rad by som prisiel pozriet

len či vám nebude vadiť ked sa tam objaví fabča  :kol-28:

• Autor

Diky už sme sa dohodli uvidíme ako to pojde a kedy príde fabča

Radzimko nebude, požičiaš nám ju na skúšobné jazdy a je to v pohode :D 

VCDS mám aj ja, ale čo potrebuješ spraviť?

• Autor

rád by som doprogramoval niektoré veci. A momentálne ešte nie je auto tak keď bude som len potreboval vedeť koľko ludí v okolí sa nachádza a boli by ochotný pomôcť keď to príde. 

možnost módu ESP Sport a úplného vypnutí ESP

aktivace asistenta rozjezdu do kopce

corner mlhovky

protočení ručiček  po zapnutí klíče

položka dotankovat

Upraveno od Jakub3211

To má byť na F3? S tým ale môže byt problém. Mám kábel (klon) pre verziu 11.11.3, a rôzne RJ nového Leona mi to moc nepobralo. Ak chceš, môžeme to skúsiť, ale istotu budeš mať najskôr u niekoho kto má minimálne 12-ku, alebo originálny kábel s VCDS 14.10. Nové autá sú v tomto vždy problematické. Druhá možnosť je, že vieš presne čo meniť aj bez Long Coding Helpera. :)

ja mám kábel aj VCDS a bývam blízko PN........ale žeby som s tým nejak vedel robiť sa nedá povedať resp. kódovať som sa zatiaľ neodvážil jedine tak vymazať servisný interval.

• Autor

Diki za postrehy uvidime čo a ako zajtra by mal radzimko behnut na zraz tak ak sa to podari lubinovib budem len rad.

Radzimko sa asi zľakol tých skúšobných jázd  :kol-98:

takže neprišiel a teda žiadne kódovanie FIII nebolo.. zase len klasicky s OII a Rapidmi som čaroval :)

lubinob ospravedlnujem sa, že som neprišiel no bol som mimo a najskôr by som prisiel do pn až  o nejakej 17tej. No nabudúce sa vidíme určite

v pohode, nič sa nedeje ;) 

to by si nás ešte stihol, z parkoviska do Stodoly sme odchádzali tuším o 17,20..

alebo žeby reparát vo štvrtok cca 16:30 v okoli PN? :)

No tie skúšobné jazdy v serpentínach na Havrane by boli guuut :D 

A hlavne keď tam troska primrzne je to tá najväčšia zábava :kol-75:

• 1 rok později...
  • 1 rok později...

Nechapem, jak to koduju?

musíš mať vlastný kábel, notebook a pripojenie k netu. dohodneš si s nimi kedy sa ti na diaľku napoja na notebook, musíš sedieť v aute a mať zapnuté zapaľovanie. a čakať, kedy ti to celé nastavia ako chceš

Ved toto.. ten kabel staci nejaky obyc alebo ako? Na stranke o  kabli nic nepisu, preto ma to zarazilo.. len ze notebook s USB a wifi.

a ako to chceš bez kábla nastaviť? VCDS, verzia podľa roku výroby auta. alebo rovno najnovšia verzia pre podporu všetkých áut. to už máš jednoduchšie zveriť auto niekomu v okolí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.