robo_27 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Zdravím Počas mrazov som zistil že uvedené tlačidlo ostáva vysieť - resp po jeho vypnutí ostane zatlačené a len pomaličky sa dostane do svojej pôvodnej polohy. Čím viac zima tým je pohyb daného tlačidla horší. Funkcia ale funguje... Myslíte že by som to mal ísť reklamovať? Nejde mi o to či na to mám nárok alebo nie - to je jasné že mám ale ak by oprava znamenala rozobratie celej palubky tak to by som zvážil - nechcem nechať do toho zbytočne vŕtať aby mi po danej oprave palubka nevydávala rôzne zvuky.... Vie niekto ako sa dá vymeniť / opraviť dané tlačítko? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Určite sa kvôli tlačítku nebude rozoberať celá palubka. Ten plast okolo toho tlačítka sa dá dole a tam kuknú že čo s tým je/vymenia to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.