_Denis_ Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Ahoj všem, potýkám se s problémem, s nímž si aktuálně nevím rady. Prosím o pomoc, snad někdo bude vědět: Od doby, co jsem si nechal přešít sedačky na nějaké staré konstrukce, všiml jsem si, že když z kolmé polohy nakloním opěradlo řidičovy sedačky trošku více dozadu, nezafixuje se a když se o něj opírám, začne se samočinně sklápět. Dnes jsem se na to koukal a regulérně se začne točit celé to plastové kolečko. Jenže jsem zjistil, že když to plastové kolečko (ten kryt) sundám, opěradlo je zafixováno v jakékoli poloze a nesklápí se. Výměna za jiné kolečko situaci neřeší, je to pořád totéž. Nevíte prosím někdo, čím to může být způsobeno, popřípadě jak situaci řešit? Předem děkuji za jakoukoli pomoc Editováno: 28. Únor 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.