Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

pořád mi nedá spát maxidot, chtěl bych ho pořídit do VW Polo 9N1, svorkovnice včetně zapojení, kontrolky a celý vnitřek je stejný jako Fabia, jen ty plasty kolem vnitřku jsou jiné ( jsou podobné Octavii ale tam jsou jiné svorkovnice). Neporadil ba mi někdo jestli by to šlo rozebrat a složit vnitřek z Fabie a vnějšek z VW Polo? Na Fabku je přístrojovka za rozumný peníz.

Za případné rady díky.

Roman

Vloženo
vnitrek stejny, plasty jine, svorkovnice stejne jako Fabia

presne tak, rozobereš prehodiš plošak a zložiš. problem je že na pole su smerovky ine ako na fabii to znamena že na pole su na tom štitku smerovky vyznačene a na fabke je to len priesvitny štitok..neviem ako to bude vyzerať

Vloženo
ano :palec2:

mne to teraz svieti dosť odveci, skoro nevidim že blikam :)

udelej pls foto tyhle desky ve fabiovym vnitrku ;)

Vloženo

tak to vystrihni a posun :) jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno :)

Vloženo
tak to vystrihni a posun :) jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno :)

potom to nafoť jak si to rozoberal, ja som nemall odvahu na to, ale možno ked mi pošleš tie veci a budem to mať tozobrate dam ho do biela -_-

a asi tam vystrihnem z fabi budikov tiel priesvitne plošky a nalepim

Vloženo

do bila se ti to asi nepovede, je tam oranzova folie :( leda tam seknout bilou nebo cirou :)

Vloženo

teda ty mě dáváš, to bude pěkný, s červenýma ručičkama, ty mě dáváš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...