Přejít na obsah

rozebrání budíků

romanm

Doporučené příspěvky

Zdravím,

pořád mi nedá spát maxidot, chtěl bych ho pořídit do VW Polo 9N1, svorkovnice včetně zapojení, kontrolky a celý vnitřek je stejný jako Fabia, jen ty plasty kolem vnitřku jsou jiné ( jsou podobné Octavii ale tam jsou jiné svorkovnice). Neporadil ba mi někdo jestli by to šlo rozebrat a složit vnitřek z Fabie a vnějšek z VW Polo? Na Fabku je přístrojovka za rozumný peníz.

Za případné rady díky.

Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vnitrek stejny, plasty jine, svorkovnice stejne jako Fabia

presne tak, rozobereš prehodiš plošak a zložiš. problem je že na pole su smerovky ine ako na fabii to znamena že na pole su na tom štitku smerovky vyznačene a na fabke je to len priesvitny štitok..neviem ako to bude vyzerať

Odkaz ke komentáři

tak to vystrihni a posun :) jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno :)

potom to nafoť jak si to rozoberal, ja som nemall odvahu na to, ale možno ked mi pošleš tie veci a budem to mať tozobrate dam ho do biela -_-

a asi tam vystrihnem z fabi budikov tiel priesvitne plošky a nalepim

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...