romanm Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zdravím, pořád mi nedá spát maxidot, chtěl bych ho pořídit do VW Polo 9N1, svorkovnice včetně zapojení, kontrolky a celý vnitřek je stejný jako Fabia, jen ty plasty kolem vnitřku jsou jiné ( jsou podobné Octavii ale tam jsou jiné svorkovnice). Neporadil ba mi někdo jestli by to šlo rozebrat a složit vnitřek z Fabie a vnějšek z VW Polo? Na Fabku je přístrojovka za rozumný peníz. Za případné rady díky. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zkus Profora na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 vnitrek stejny, plasty jine, svorkovnice stejne jako Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 vnitrek stejny, plasty jine, svorkovnice stejne jako Fabia presne tak, rozobereš prehodiš plošak a zložiš. problem je že na pole su smerovky ine ako na fabii to znamena že na pole su na tom štitku smerovky vyznačene a na fabke je to len priesvitny štitok..neviem ako to bude vyzerať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 myslis tohle? jak jsou vyznaceny blinkry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) ano mne to teraz svieti dosť odveci, skoro nevidim že blikam Editováno: 13. Září 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ano mne to teraz svieti dosť odveci, skoro nevidim že blikam udelej pls foto tyhle desky ve fabiovym vnitrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ok ale až zajtraaaa jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ok ale až zajtraaaa jo? už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) TY! Bobiiiik odpovedz mi na PM pliiiz Editováno: 13. Září 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 TY! Bobiiiik odpovedz mi na PM pliiiz ajo sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tu su za dňa so smerovkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno potom to nafoť jak si to rozoberal, ja som nemall odvahu na to, ale možno ked mi pošleš tie veci a budem to mať tozobrate dam ho do biela a asi tam vystrihnem z fabi budikov tiel priesvitne plošky a nalepim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 do bila se ti to asi nepovede, je tam oranzova folie leda tam seknout bilou nebo cirou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno teda ty mě dáváš, to bude pěkný, s červenýma ručičkama, ty mě dáváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.