Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec pánové, mam dosti zvláštní problém a doufám že mi ho někdo pomůže vyřešit.

Pravidelně cca po týdnu ježdění se mi stane, když nastartuju že nezhasne kontrolka

elektroniky motoru.. Když to doma napíchnu přes odb a připojim se na ŘJ motoru, (pak 

tam třeba, ale ne vždycky.. promažu chyby) a vypnu to a nastartuju tak už nesvítí...

Jinak mimochodem často tam bývá tato chyba

17559 - rada valcu 1: prizpusobeni smesi oblast 1 Nedosazena mez chude smesi
            P1151 - 35-00 -  -
ale ta po vymazání zmizí, tak mam za to že je to sporadická a neměla by na tuhle
kontrolku mít vliv, popř. co s tim mám dělat.
Děkuju
Vloženo

Za 1. Měl bys napsat motorizaci,

Za 2. předpokládám, že máš benzín, tak bych nalil aditivum na čištění vstřiků a taky bych natankoval jinou značku,

Za 3. Rosvicuje se ti EPC ( elektronika motoru ) nebo Kontrola motoru ( výfukových spalin )?

Za předpokladu, že ti svítí kontrola motoru, může být chyba kdekoliv od špatného benzínu, svíček, filtrů až po Egr ventil, lambdu a nebo třeba výfuku.. Dokonce i starý olej ti může rozvítit kontrolku ( neuvěřitelné, ale je to tak )..

Vloženo

Aháh děkuju za opravu a radu, mám tedy 1.4 16V jako vy akorát 55kw a bližší označení AUA.

Ok zkusim tam přilejt něco co seženu, doufám že to nebude drahý, s tím tankováním,

to na to nemá vliv, to už mam odzkoušené a hlavně by se to nerozsvítilo po projetí půl nádrže.

A dále : rozsvící se přesně tato kontrolka www forum.skodahome.cz/uploads/monthly_07_2014/post-32075-0-81417500-1405849875.jpg

takže pravděpodobně výfukových spalin. A v případě že by to byla ona, tak na nějaké lepší diagnostice

se dá vyzjistit odkud chyba přímo vede třeba? Díkec

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...