cz-marty Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Ahoj,když začal platit zákon a svícení i ve dne, nechal jsem si dát do auta to automatický rozsvícení světel při nastartování auta. Přímo ve Škodovce. Poslední dobou se mi občas stane, že se během jízdy světla sama vypnou - za chvíli zase zapnou a takhle to jde celou cestu, dokud je spínačem nezapnu sám...Chci se teda podívat na to, čím to je - jestli nějakej kontakt nebo něco...? Bohužel nevím, jak je ten systém udělanej? Kde mám co hledat? Do servisu se mi s tím moc nechce, pokud by to byl jen nějakej kontakt, tak bych si to rád zkontroloval doma... Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 skontroluj spínací rele AEV 0317 je v bloku relátek pod volantem občas se stane že se vyhřeje kontakt stačí propájet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz-marty Vloženo 6. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Díky za info, zítra na to mrknu, mohl bys mi ještě vysvětlit (jako pětiletýmu ) jak se dostanu do toho bloku relátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Sundat plast pod voolantem ale staci i uplne ten spodni nad pedalama a pak jako jezek v kleci tam strcit ruku vyndat ho, otevrit ho sundanim plast. Obalu a zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.