speedved Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Prosím o pomoc s identifikací alarmu. Před 6-ti roky jsem koupil bazarové auto s alarmem, tenkrát funkční. Časem se stratil ovladač a alarm se přestal používat. Teď bych ho rát opět zprovoznil. Psal jsem do prodejny kde původní majitel auto kupoval, ale tam mi neporadili co je tam za alarm. Tak jsem udělal pár fotek jestli jak zařízení vypadá. Je to namontované v Octavii I a jsou tam dvě čidla v interiéru na předních sloupcích. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dvě první fotky jsou asi řídící jednotka alarmu co jsem našel pod palubkou. Další dvě fotky je asi ovládání (nebo handsfree) ve palubní desce. - asi s tím nemá nic společného Pátá fotka - tak vypadalo ovládání co k tomu bylo. Tři fotky jsem krabička na které to bylo přilepené suchým zipem. - identifikováno - řídící jednotka světel Díky za každou radu poradu. Editováno: 7. Březen 2015, autor: speedved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surmi Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) tuším že by to měl být Cobra alarm, ovladač by měl jít dokoupit a spárovat Ano je to handsfree to stím nemá nic společného http://www.dobry-obchod.cz/produkt/se567bl-univerzalni-dalkovy-ovladac-cobra-cerny/ Editováno: 7. Březen 2015, autor: Surmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedved Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ještě jsem trochu pátral, ale vypadá to že na fotkách vůbec není řídící jednotka alarmu. Ta poslední krabička vypadá jako PATRIOT IV, což je GPS/GSM komunikační jednotka. Asi to budu muset rozebrat ještě jednou a podívat se znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.