Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jo tak to taky trpim obcas poznavalnosti podle obleceni :)

Tak my mame s zenou kazdy svoje s tim ze tedka jezdim jejim, bo moje nemuze :D a do budoucna k tem nasim dvoum bych jeste rad nejakeho bobka :)

Bobka...?  :D 

52435548.jpg

• Autor

Oooo, ale tam by mi v zime mrzly ruce :D

Až balíček dorazí pochlubím se ;) ono na jaro bude více věci nových ve Scoutu :D

Jozzi dělájí se i s bufikem  :kol-28:

• Autor

Ooooo tak to pak je neco pro me :) na zimu jak stavene a i fusky s tim pujde delat :D

Snad ČP dodrží co má ve sloganu a zítra bude doma ;)

10152555_10204915120016545_9102202144805

• Autor

Ono to jde ČP, no to potes :D

Kupodivu byla pošta před Vánocema rychlejší jak PPL tak pozor na ně :D

Chlapi opět řeším ku*dy.

Koupil sem dneska ten kravalomet co jim vadí. A teď k otázce píšou tam připojení + a - což není problém a pak na zjednodušení je tam napsaný šedý vodic připojte na pin +15 zapalování.

Víte někdo kde to najdu? Jde o to že jakmile zapalování sepne vypne se ten kravalomet a když zapalování vypne, tak se automaticky zapne.

Dikes.

Upraveno od filippatrik

Jsem to tu vzdy videl jak to jen na tvrdo davali do motoroveho prostoru primo na baterku.

No to mě taky napadlo, že ten šedý hodím přes vypínač na kostru a jakmile se to ukostří tak se zapne ta plašička. To s tím zapalováním píšou v letáku přibalovém a je to právě celkem logické a automatické tak by to nebylo špatné.

Hoši :D dotaz z patra :D s babou se hádáme, které jméno pro kluka bude boží :D Vendelín vs. Kryštof :D přijmení bude Filip

• Autor

Viděl bych to na Vendelina ;) ja mam Jana , to mi alespon zadna matrona nekde na uradě neposere :D 

Ja ma v papirech nadnarodni mix bo Josef česky a Krzysztof polsky, no Matrikar debil a tatka byl nality :D

Tak Vendelina bych nedal ani kdybych mel nuz pod krkem :D

• Autor

ja uz mam z sousedem jednoho ferneta za sebou :D pajim mu věž tak to musime kvuli stabilitě :D

Tak na ruce to asi pomaha ale na nohy to si nejsem tak jist :D bo jak nekdy jdu dom z piva tak jako ja jdu v pohode stabilne ale chodnik se vlni divne :D

• Autor

Uff , jsem se bal že ty přiznaky mam jen ja :D , ovšem tady u nas na tom poddolovanem si nejsem dvakrat jisty jestli se fakt nevylni , ja to mel vzdycky za otresy :D

Aha to me nenapadlo no ze by ty otresy to fakt byly. :D

EDIT: Jsem si vsiml jaky mas pekny podpis :kol-47: .

Upraveno od ASPIRE

Jo podpis pěkný, také bych si to tam dal, ale nějak mi to nadává, že moc řádků, tak jsem se na to vytento  :kol-32:

Hm zajimave kdyz to ma Pepa proc by to neslo tobe. U sebe jsem to netestoval. Ale vy dva jste stejni uzivatele tak v tom bude asi nejaky figl.

Tak otestovano

Jejda! Něco je špatně!
[#10211]

Můžete použít pouze 6 řádků textu v podpisu.

Hotovo :D

No těch 6 řádku jde u tebe, protože si v skodahome klubu, ale já můžu mít jenom 1

Jirko ale Pepan je stejny uzivatel jak ty. Vsak on to prozradi jak to udelal.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.