Březen 25, 201510 r Autor Jo tak to taky trpim obcas poznavalnosti podle obleceni Tak my mame s zenou kazdy svoje s tim ze tedka jezdim jejim, bo moje nemuze a do budoucna k tem nasim dvoum bych jeste rad nejakeho bobka
Březen 25, 201510 r Autor Ooooo tak to pak je neco pro me na zimu jak stavene a i fusky s tim pujde delat
Březen 26, 201510 r Chlapi opět řeším ku*dy.Koupil sem dneska ten kravalomet co jim vadí. A teď k otázce píšou tam připojení + a - což není problém a pak na zjednodušení je tam napsaný šedý vodic připojte na pin +15 zapalování.Víte někdo kde to najdu? Jde o to že jakmile zapalování sepne vypne se ten kravalomet a když zapalování vypne, tak se automaticky zapne.Dikes. Upraveno Březen 26, 201510 r od filippatrik
Březen 26, 201510 r Jsem to tu vzdy videl jak to jen na tvrdo davali do motoroveho prostoru primo na baterku.
Březen 26, 201510 r No to mě taky napadlo, že ten šedý hodím přes vypínač na kostru a jakmile se to ukostří tak se zapne ta plašička. To s tím zapalováním píšou v letáku přibalovém a je to právě celkem logické a automatické tak by to nebylo špatné.
Březen 26, 201510 r Hoši dotaz z patra s babou se hádáme, které jméno pro kluka bude boží Vendelín vs. Kryštof přijmení bude Filip
Březen 26, 201510 r Autor Viděl bych to na Vendelina ja mam Jana , to mi alespon zadna matrona nekde na uradě neposere Ja ma v papirech nadnarodni mix bo Josef česky a Krzysztof polsky, no Matrikar debil a tatka byl nality
Březen 26, 201510 r Autor ja uz mam z sousedem jednoho ferneta za sebou pajim mu věž tak to musime kvuli stabilitě
Březen 26, 201510 r Tak na ruce to asi pomaha ale na nohy to si nejsem tak jist bo jak nekdy jdu dom z piva tak jako ja jdu v pohode stabilne ale chodnik se vlni divne
Březen 26, 201510 r Autor Uff , jsem se bal že ty přiznaky mam jen ja , ovšem tady u nas na tom poddolovanem si nejsem dvakrat jisty jestli se fakt nevylni , ja to mel vzdycky za otresy
Březen 26, 201510 r Aha to me nenapadlo no ze by ty otresy to fakt byly. EDIT: Jsem si vsiml jaky mas pekny podpis . Upraveno Březen 26, 201510 r od ASPIRE
Březen 26, 201510 r Jo podpis pěkný, také bych si to tam dal, ale nějak mi to nadává, že moc řádků, tak jsem se na to vytento
Březen 26, 201510 r Hm zajimave kdyz to ma Pepa proc by to neslo tobe. U sebe jsem to netestoval. Ale vy dva jste stejni uzivatele tak v tom bude asi nejaky figl.
Březen 26, 201510 r Tak otestovano Jejda! Něco je špatně![#10211] Můžete použít pouze 6 řádků textu v podpisu.
Březen 26, 201510 r No těch 6 řádku jde u tebe, protože si v skodahome klubu, ale já můžu mít jenom 1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.