Duben 4, 201510 r A propo vy se tady bavíte o Velikonocích a ony jsou snad Vánoce ne? Já třeba psal dopis ježíškovi
Duben 4, 201510 r Michale dneska jsem viděl na to odkaz ale nebyl čas si to pustit a hlavně nevím na které stránce na fb to bylo
Duben 4, 201510 r NO furt nic hledal jsem to i v spamu. Mate opravdu dobrou adresu ? Bo od deti mi to chodi normarlne
Duben 4, 201510 r Jo a ještě budu v létě dělat rozvody,pumpu,kladky a běžný servis Takže chceš to písemně nebo ústně? EDIT: ok,mlčím Upraveno Duben 4, 201510 r od Ondra16V
Duben 4, 201510 r Asi jo protože když jsem si naposled psal o tohle... musel jsem si ho pořídit nakonec sám :/
Duben 4, 201510 r Mne lajky nedosly, ale volant by mohol. Cize kam to mam pisat? -- Z mobilu Upraveno Duben 4, 201510 r od wirer
Duben 4, 201510 r Hmmm trojrameny nic moc lepsi je ctyr Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den
Duben 4, 201510 r Beru jen postu a hodnym detem zbytek dostane ......... a hodne deti vi kde maji psdat
Duben 4, 201510 r Autor Kura syncy, dostat se az sem mi dalo zabrat Par otazek: Co Trinec Kaj jsou ty cecky bez trycka Michale nekombinuj tu cokoladu z ibacem bo to skodi Co to ma Ondra v tom popisu bo jsem na tapatalku A kdo mi vyhlastal toho ferneta :D
Duben 4, 201510 r Autor Ja uz dojedl, konecne jsem se dostal k sunkam aji uzenym ale nefotim bo je tma a maly spia nechcu ho budit... Kurnik starnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.