Duben 4, 201510 r Autor Tak semnou by se to teda nerozjelo:)Semnou tez ne, bych si musel riznout lavor a jeste by nadbyvalo
Duben 4, 201510 r Jirko jsem to videl uz par krat ale nemel moznost zajezdit a vim ze to ma super odpich a jezdit na tom musi byt sranda.
Duben 4, 201510 r Semnou tez ne, bych si musel riznout lavor a jeste by nadbyvalo Ale ja se nevejdu do vahove kategorie natoz do lavoru
Duben 4, 201510 r Jirko jsem to videl uz par krat ale nemel moznost zajezdit a vim ze to ma super odpich a jezdit na tom musi byt sranda. Já ji loni dojezdil, ale už se dívám po další.. Ty nejlevnější stačí a stojí kolem 3500,-, třeba TU, sice to víc jak 2 roky nevydrží, ale za tu srandu to stojí :D Bychom mohli někdy na srazu udělat závody, tam je na to super povrch :D Upraveno Duben 4, 201510 r od Galvi
Duben 4, 201510 r Já ji loni dojezdil, ale už se dívám po další.. Ty nejlevnější stačí a stojí kolem 3500,-, třeba TU, sice to víc jak 2 roky nevydrží, ale za tu srandu to stojí :D Bychom mohli někdy na srazu udělat závody, tam je na to super povrch :D Tchan ted koupil skutra z druhe ruky..nejaky keeway huricane 50 a vali ti 70...semnou 65 noo...a stal jen 4500 takze taky paradicka
Duben 4, 201510 r Skutrika mame na dvore, Yuki Speed, 50ccm. Da aj 80 ak sa posnazim. Len ho caka vymena par casti motora -- Z mobilu
Duben 4, 201510 r Jsem vlastnil babetu 210 a to bylo delo hlinikove kola a atd. Nebyt nejakych povinnych prileb mam ji do teed.
Duben 4, 201510 r Skutr je pro děti, pořádní chlapi jezdi na minibajku Jo ale to by musel uvezt 105kg
Duben 4, 201510 r Joj simson to kdysi byla moc fajn a pekna motorka akorat se nedalo na tom slapat jako na babete a jezdit po chodniku
Duben 4, 201510 r Hi 105 to je nejaka vaha ? no pokud se ti nepopletli cisla tak to je vaha tak akorat zdraveho urostleho muze
Duben 4, 201510 r Tak mi staci fabius samo nze modry...ale mam i modre berlingo..tchan ma modre caddy a modreho skutra a otec modrou mazdu 3
Duben 4, 201510 r Tak bud nesom zdravy, urostly, alebo muz? Divne zistenie na zaver vecera -- Z mobilu
Duben 4, 201510 r Hi 105 to je nejaka vaha ? no pokud se ti nepopletli cisla tak to je vaha tak akorat zdraveho urostleho muze Tak to rekni vyrobcum tech minibajku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.