Duben 5, 201510 r Ja dnes neplanovane idem tiez na navstevu. Aspon sa povozim, pit nebudem, zradielka si mozno dam -- Z mobilu
Duben 5, 201510 r Jsem dnes byl vyzvednout oblozenou misu z globusu tak o jidlo nebude nouze Pak postnu fotku jake tam delaji pekne misy. Ted to nejde bo je to zabalene jeste.
Duben 5, 201510 r Tady snih normalne je a trosku pochumeliva my asi jestepres tyden skocime do Jasne. Mame upon 1+1 skipas zdarma
Duben 5, 201510 r Vrah A ještě k tomu tam byl kousek od ní bažant A ta potvora stihla uhnout Mísa pěkná A zajisté i chutná
Duben 5, 201510 r Kurňa, jestli je ta mísa tak dobrá jak vypadá . A už vážně dost toho jídla, na to se fakt nedá dívat.
Duben 5, 201510 r No v Globusu to pisou pro deset lidi a podle vahy jak jsem to nesl tak to tak odpovida. Nez se s tim srat tak to tam radeji koupim a je klid. Ale jen se to musi objednat predem.
Duben 5, 201510 r Já kdysi chodil do globu na dorty.. Ty tam dělali na zakazku a byly taky super, no poté co v Olomouci otevřeli Ollies (Ostravaci určitě znají), tak do globu na dorty nechodím . O tom že tam dělají mísy jsem netušil, ale dobré vědět, než se s tím doma drbat.. Na kolik cca vyjde na mísa pro 10 nebo pro Ondru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.