filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Aspire : nějakej soukromej sraz joooo?! Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Jinak dam vam napovedu kdo je Galvi V nike cepce Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Uz viiiiim uplne v levo ten vychlamany Jirik:))) podle fota na minibiku Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 No a schvalne kdo pozna zbytek obsazenstva skodahome . Jirko ty masd zakaz Patriku ty uz by si nekoho m,ohl znat Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 JIrko: Na posledni chvili mi doslo ze jsi ji tu vcera daval Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 No a schvalne kdo pozna zbytek obsazenstva skodahome . Jirko ty masd zakaz Patriku ty uz by si nekoho m,ohl znat Uplne v pravo jozzi? Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Jirko mas pravdu ale zbytrek bude pro tebe orisek jielikoz jsi jeste nebyl a neznas nas osobne Citovat
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Jeste tam je nas autobusak kde jsem vlastne ja kdyz jste na mlyne? Citovat
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Ukaž! Ať víme na čem jsme 1 Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Jirko mas pravdu ale zbytrek bude pro tebe orisek jielikoz jsi jeste nebyl a neznas nas osobne Neznam osobne vubec nikoho....no ty jsi ten uprostred co ma bryle na hlave:) Citovat
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Není.. Poradím ti, drží telefon v ruce a fotí nás Citovat
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 No jozziho a galviho poznam jen je zbytecne to opakovat a aspire byvh poznal kecali jsme spolu tvojeho rooma kdyz te galvi kodoval 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 Jirko ja jsem fotil a selfi jsem nedelal ale jionak muzu rict ze je toskoro tvrde jadro kotle skodahome Tak ja na fotce nejsem. Citovat
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Vloženo 5. Duben 2015 No projizdel jsem aspirovo tema a na nekolika fotkach je videt v odrazu...jsem si rikal ze mi tam chybi clovek co nema na vlasech kouty...tak me napadlo jedine ze by byl dohola pak uz:) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.