ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 No teda Patriku zásoba pořádná . No na zálivani kytek nebo haseni ohně dobrá Ja bych tyhle piva přirovnal k vyrobnimu salámu Taky je to salám ,ale jen pod názvem. V sobotu jsem si zlomil zub tak dnes k zubaři už se těším 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Zuby jsou nepříjemné Copak-si papal a už to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 No nic tvrdého. Je to osmička tak už asi podlehla stářím. A nejspíše půjde ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak ať to moc nebolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Dík. Už tu čekám přes dvě a půl hodiny a lidi pořad plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Nz. Ale duchem jsem tam s tebou PS: jen tak na chuť-> na klobásky jsem si skočil do PL a zbytek u nás 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Máš štěstí že se mi ta fotka nechce zobrazit na mobilu Mam hlad jako vlk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Aspire tak to tě lituju zubaře nenávidím, jen si to tu napsal už sem měl husí kůži. Ale tak na dovču to bude dobré v tom hycu Ale voltajicky je to dobré 10'° ma 4volty a 12°má 5,7voltů...se dá v celku za ty prachy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Michale tak mi pak řekni jak se ti fotečka líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak jako cenově to jde, ale ja si raději priplatim nebo zajdu na kvalitni cepovane. No ja a zubař to je jako dítě a strašidlo a to přitom většinou chodim jen na kontroly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ondro až doma bo mobilni net jsem si vyčerpal tak se mi to sotva načítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Fuuu, tak zubaře nemám rád ani já. Naštěstí už jsem hloupej a mám všechny 8.mičky venku.. Zubařka mě ukecala, ať se jich zbavím dřív, než začnou dělat problémy Ondro: s tou fotkou víš co.... NESER! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já tě seru? To bych si nedovolil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo, ja su už zase v rachotě a valím tady rohlík s paštikou a ty tvoje klobásky mě mírně rozhodily 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 :D že bych šel ještě nahlídnout do ledničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 No to ani nemusíš.. Umím si to živě představit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Joj tak paprikas i no klobasky si asi zajdu do reznika si mi udelal chut Jirko rohlik s pastikou mam rad si porad kupuji ty Majky moc dobre a lepsi nez nejake salamy. Jinak zub zustal na svem miste jen jej trochu opravila a v Zari kontrola. Uf ale 4 hodiny cekani ze jsem si uz chtel i svuj jazyk vytrhnout jak mi to ten zub zlomeny do neho rezal Ondro co chces fotit prazdnou lednicku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ano prázdnou Ale takový Matěj není špatný,ten bych mohl pořád Galvi: V pohodě,nemám s tím problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ondro a co posta kdo to rozveze kdyz si sedis doma 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo matěj je dobrej, ale já teď měl jen nějakou no name bůh ví z čeho koupenou za 5 korun tady v kantýně a bylo to takové hnědošedé slané něco.. Ale večer si zajdu na spravení chuti na něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jirko a řekneš nám co to bude? Ondro a co posta kdo to rozveze kdyz si sedis doma Mám dneska,zítra volno Takže hoši makejte,já nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ondro :D Ale ja mam nastesti dnes taky dovolenou , ale zitra uz jdu tak pro dnesek ti to prominu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Bude 13° nefiltr Už se těším A s tím volnem se máš, no já se ted flákal celý týden, tak už musím zase něco dělat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Hoši tak to je nepříjemné Galvi ale ty ses flákal celý minulý týden mezitím co já jsem muset robit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.