Ondra16V Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Dnes vyfoceno, ale blíž jsem se neodvážil, bo bych si neodpustil poznámku o sousedovi z Mladé Boleslavi, který musel zachránit ryze českého souseda z Koreje .. EDIT: Mimochodem baterkou to nebylo, protože neodjel ani pak Editováno: 19. Květen 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Možno mal prekusané káble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ty, to bude spise kvalitnim zpracovanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Kolega z Nošovic se asi divil ... Korejskej vergl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Jinak chlapi důvod proč chčije je že sem včera umyl auto :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Že se na to mytí nevykašleš 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Jirko ty alespon muzes byt rad bo ti to umyje trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Jak říká Aspire, já už mám dneska umyto 2x, chachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 to ja si radeji zajedu na tu mycku. Sice dnes uz to mam nekolikrat umyto ale i zaroven jak se ty kapky odrazely od zeme tak ten bordel to nahodilo na auto. Takze takovou mycku jen pres zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já jen koukám s poza okna,jak déšť splachuje prach. V momentě kdy přestane, vyběhnu, objedu Kevina houbičkou a čekám na déšť. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Karlos rekni manzelce at te natoci a da to na youtube at se muzem taky zasmat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Souhlas :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 ale ja bych to chtel opravdu videt. Jirka ten to vzdy necha jen oplachnout, ale Karlos to vylepsil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Jsou prostě jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 No ale tak se setri. Skoda ze tu nemam nikoho tu u baraku uz by byl na youtube. Mam tu sice plno podivinu, ale umyvace ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Kdo si počká ten se dočká Jinak ty předjíždějící se kamióny jsou fakt na zabití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ale zase kdyz prsi tak si za nema muzes umyt auto kdyz prsi Stejne Karlosovi neverim ze to dela ale napad to neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já to takhle jak karlos už také párkrát umýval.. Jen jsem zatím nikdy nevychytal tu pauzu mezi dešti ... Běhám tam vždycky v dešti jak blbec . Ale posledně jsem na to už vyzrál, mám v kufru obrovský deštník, tak jsem běhal kolem auta i s deštníkem a houbičkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Galvi :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 No co co, to je nejlepší, ale chce to pořádný déšť .. Tady totiž obvykle spadnou 3 kapky a hotovo a to je na nic.. To se to jen rozmaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) Galvi můžeš používat pláštěnku a umývat oběma rukama. Budeš rychlejší. Z natáčení nic nebude,mamina ma pochroumanou ručičku. Editováno: 20. Květen 2015, autor: Karlos 61 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 :D Jirko rekni prosim at te nekdo natoci. Ze moc prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 No co co, to je nejlepší, ale chce to pořádný déšť .. Tady totiž obvykle spadnou 3 kapky a hotovo a to je na nic.. To se to jen rozmaže Přijed do Karviné, tady chcije a chcije. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Karlos - super nápad, pláštěnka mě nenapadla Michale: No to můžu, ale víš jak často myji, takže to bude asi trvat, protože mám teď umyto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.