Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jasně,na chov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No vychovat bude treba ten prcek at se zvetsi. Dcera mi rikala na tu fotku z toho zrcadka "to je co ty svetla " a rikam no prece Galvi z malym UP!em ale on jednou vyroste a bude z neho Passat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Třeba se zadaří a vyroste z něj Crafter 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Hlavně ho musí mamka pořádně zalívat Bo jí uschne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 :D tak ted si mi dal Mam takovy dojem ze ji bude stacit ten prdola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Malý fazol Moment,já jsem ti něco dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jo dostal si me k smichu do kolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 (editace) Jsem poctěn,že jsem ti mohl vytvořil úsměv na tváři EDIT: jsem bez lajků Editováno: 7. Listopad 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 dobre ti tak mas si setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Ale zvláštní je,že ty jich máš dostatek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 si je setrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 To jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Tak taky přidám pár fotek z mini VW srazu. Bylo super Ondro a Michale - díky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat Ale bylo fajn Jirko,kde máš foto placku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Eeeeeej sakra, ještě fotky z telefonu Jedna pro Michala a jedna pro zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Krasne srovnani tatky a decka Jinak taky dik za pokec. Uz jdu zhavit etku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Žhavil Michal žhavil etku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Zase jsem něco vyfotil 1-favorit RS 2-nové Subaru 3-4 laufy na dodávce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Dosly libi se Ta dodavka ma vysoky obsah tak 4 lufy ale ma to custom tak to tam patri Jinak to vicko jsem teda cekal levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 3kila za vršek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jinak pro skodovku stoji 273 ,- jen tam je jine pismeno a jeste potrebuje o krouzek za 49,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Hosi ze jste mi nerekli, aspon byste videli poradne fauwee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Pořádné Fauvé tam byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.