Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nemáš problém s velikostí kamínků? Když to žerre aby se neucpal?

Patriku a to i cvrka v noci ? Jinak pekna jesterka :kol-47:

Aspoň poklice na to dej, to je něco strašného :D :D :D

:kol-47:

Pro chovatele můj exeplář moc se nechtěl fotit tak rozmazané.

Dá se to jíst? :D 

Vse je jedle :D neco jen jednou :D

Hoši vy byste též všechno pojedli. :D

Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou :D a to hlavně v noci.

Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě. :)

Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek :D By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone :D. Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho :D

:D tak když si mu nedal najíst ani napít :D to za naší kuchyňskou linkou se měl asi jak v Interkontinentálu :D či jak se to piše :D uplně mě to slovo zmohlo :D

.... slovo zmohlo :D :D :D

vsak tu mam plno kytek tak zradlo mel :D

Upraveno od ASPIRE

Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek :D By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone :D. Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho :D

Aspoň si nemusel shánět preparátora.Doufám,že sis cvrčka někde vystavil.    :kol-138:

Jo pustil jsem ho na svobodu z okna. A on se tam vystavil pod oknem :D

:D pche to jsou dneska lidi, cvrčkovi nedá najíst napít , že umře a ani mu nevystavíš náležitý pohřeb ? :D

Nasrat :D 

:D :D

I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej :D a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? :D a zas to tu fláknul :D

:D :D je to rejpal a rebel :D

Hoši vy byste též všechno pojedli. :D

Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou :D a to hlavně v noci.

Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě. :)

Nekupuj Cvrčka Domácího ale kupuj Cvrčka Stepního (Banánového) ti necvrkají ;) a pokud je to stelivo pro kočky tak to je OK a beru zpět svou otázku. Na fotce to vypadalo jako štěrk ;) a to si piš že žerou na zažívání jen je nevidíš...

Teď zrovna mám stepního. Ale divil by ses i stepní zavrkaj. :D Aspoň mi bůh ví co to je za odrůdu. Lupnu to na pánev a gekonovi to sežeru :D

A chutnají líp Davide? :D 

I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej :D a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? :D a zas to tu fláknul :D

Já můžu :p:D 

:D :D je to rejpal a rebel :D

Hajzl to je :D

Někde za to platíš těžké love tak jestli chceš za 2 kila ti jich klidně pár osmahnu :D

Ahoj kluci, řeším teď objednávku samolepek. Nechce někdo ještě nějakou, nebo jsem na někoho ještě zapomněl? Všem, co si pamatuji jsem psal, ale pokud se se mnou někdo domlouval a já mu nepsal, dejte vědět  :kol-28:

Já bych teda chtěl.

Tak si rypnu :D

:p  :kol-28:

post-90342-0-58194500-1447953999_thumb.j

post-90342-0-98633600-1447954006_thumb.j

post-90342-0-67126800-1447954013_thumb.j

post-90342-0-82415700-1447954020_thumb.j

post-90342-0-11341000-1447954027_thumb.j

Co to tam maš za plast?to nebude moc šmakovat. :kol-32:

Asi aby se nepřilepil ten vrch na tu pizzu :D 

Fuj pizza s plastem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.