Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak zlaté prase letos zase neuvidím-cukroví,sladké i slané tlačím od rána A proložil jsem to korbačíkama ze Slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ja na zlate sele se*u. To se totiz neda vydrzet. Hosi, ale tak fajne svatky preji. Plno pohody, klidu a spokojenych kilometru za volantem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Sakra,měl jsem napsat tomu Ježíškovi dřív co chci Nakonfiguroval jsem si to pozdě http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77559361 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 nuffe taky ti přeji pěkné svátky Ondro ale nejsi skromný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) U nás vánoční pohoda v plném proudu. Z kuchyně se linou libé vůně,české pohádky na obrazovce,pod rozsvíceným stromečkem už leží první dárečky,začínáme prostírat sváteční stůl. Takže si ty Vánoce kamarádi moji krásně užijte a 27.mého nashledanou. Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Karlos 61 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Karlos i tobe pekne vanoce . no i u nas uz se zacina neco dit v kuchyni tak asi brzo s prvni hvezdou co vyjde tak se bude veceret a cekat na to prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ale toto by stačilo http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77559829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Same lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Mě zase by stačilo toto: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77559265 A ted do mě kvůli té krásné barvě a nádherným kolům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Brrrr tak to neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Jako uznávám, že nakonec bych asi zvolil kola černé, ale toto je zajímavý nooo Černé: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77560013 Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ja nevim cerna kola nic moc alespon ty paprsky stribrne a ta zluta na jak to rict no ...... Ale tu cenu za to bych nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No jasny chápu, nelibí se ti :D... Tak z jiného soudku, tohle jste viděli? http://www.mojevideo.sk/video/25f42/skoda_130_rs_vs_skoda_octavia_rs_iii.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Brrrr tak to neeee Já jsem mu to taky říkal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 My se zrovna vrátili z procházky. Byli jsme v kostele kde bylo Betlémské světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jirko to se dalo cekat lehke auto udela dost i na ten vykon co ma octavia. Ondo no ma vystredni vkus Betlemske svetlo tu rozdavali na pockani na namesti. A videl jsem zlate prasatko a prevzal darek od jezucha a ted jdu dozrat veceri 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Co to máš za prachy pod tím sklem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Podle toho jake ? Je jich tam vic. Ty dvoulitry jsou na servisni prohlidku ktera me brzo ceka. A ty dolary, marky koruny a malayske penize jen tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak já se taky přiznám, dostal jsem myš, ponožky a stativ k foťáku . Ale ta dalniční známka by se mi taky hodila . Jen teda proč je sakra tak blbě kulatá?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 A fotku nemame ? No nevim asi nejaka novinka aby to slo lepe poznat pres dalekohled. Kazda ma jiny tvar podle casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Já taky dostal od rodičů známku jako každý rok nej dárek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ty kulaté známky vypadají divně,to mi nikdo nevymluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ale ucel splni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ale nelíbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.