Galvi Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Já měl konečně volnou sobotu, tak super, ale na dlouho dobu taky poslední, takže na nic Co ty, zítra zase do roboty, tak aspoň pondělí volný? Editováno: 30. Květen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Jirko ty titulky jsem nastesti nepotreboval bo si jeste pamatuji nejake ty pravidla jak jsem to hral, ale pokud bych si to chtel precist tak to by slo hodne spatne bo by clovek nevedel jestli cist nebo se divat Hoši vikendy se nepracuje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Zdravím Něco pro Michala PS: Myslel sis že jsem zapomenul co? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Tyyjo, Pirátský pošták pytlák a cestovatel Hezká sbírka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Dík Ale kdybych to sbíral už dřív tak bych toho měl víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 To já kdysi začal sbírat taky z památek a všeho možného odznaky, teda spíš ty kovové placky co si důchodci přibíjejí na berličky, ale pak mě to přestalo bavit Tak jich moc nemám, teda jestli je vůbec ještě mám. Tak jsem se se sbíráním přeorientoval na IT a to mi jde líp 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ta poslední věta nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Náhodou sbírám procesory z počítačů, chápu, že to není zrovna obvyklý to sbírat , ale co, nějakou úchylku člověk mít musí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Týýýjo Pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No teda Ondro luxusni a zrovna vcera jsem si na tebe vzpomnel byl jsem s moju na Kotari a sel si koupit kofolu a byly tam prave ty znamky a jine turist. blbosti. Jeste ted me boli nohy z te cesty co tam vede Jirko dobra uchylka jsem jeste nikdy nevidel a neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Díky Je pravda že Jirka má neobvyklý koníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Hodne neobvykly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Hoši co dneska? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Do poledne se budu lecit a po obede jedeme na navstevu za dcerou do lazni Metylovic. Editováno: 31. Květen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Kluci dík . No já jsem zkoušel sbírat snad už všechno, od známek, přes odznaky až po mince, ale vždy to skončilo zapomenuté ve skříni, holt procesory vyhrály. Já dneska nemám v plánu nic, jen večer sbalit věci a zítra jet do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 To už je zase nedělo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No mam pristy tyden ranni a to zas bude vstavani ktere nemam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Jo neděle... Ranní vstávání, pracování o víkendu a pracování nemám rád Ale asi nejsem sám co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Nejsi Jirko ale ja nastesti o vikendech nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ono když to vezmu kolem a kolem, tak o víkendu je aspoň na tu práci zase klid, nikdo nestojí pořád za zadkem... taky to má něco do sebe. A co vůbec má v plánu Ondra, jet někam pro další známku do sbírky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Ondra ještě úplně neví Ale třeba něco zrobit okolo baráku a stavit se do Ovy k nějakému operátorovi pro neomezené volání/SMS/net v mobilu za dobrý peníz Od zítřka nebudu už mít 2 mobily ale jen svůj a budou mi přispívat na ten tarif Uvidíme co kdo nabídne U T-M jsem slyšel že s cenou 750/mesíc moc nepohnu.U O2 mi večer na lince řekli že za 500 No a v Globusu v Opavě jsem viděl u Vodafone neomezené volání za 350/měsíc (ale nevím co je na tom pravdy),takže pojedu do Futura zjistit bližší info a případně něco uzavřít Takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 S těmi neomezenými tarify je problém, že na pobočce ti s tou cenou nepohnou tolik jako operátoři na infolince. Takže se vyprdni na ježdění, nabij si telefon, lehni do postele a volej na infolinky. Oni tam mají daleko větší možnosti než baba u pultu, ta ti s tím nepohne. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jinak co ještě vím, tak zatím nejlevnější neomezené volání + sms + 1,5 GB netu se smlouvou na 2 roky nabídl kamarádovi vodafone tuším za 550,-/měsíc, bez smlouvy je to 590,-/měsíc. U T-mobilu v tomto nejsou moc ochotní a pod 600,-/měsíc se jim nechce a u O2 nevím o nikom kdo by to tam zkoušel s nějakým dobrým výsledkem. Takže asi tak. Takže volat a bojovat za každou korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 (editace) Jó slyšel jsem to tak jak ty Na O2 mi řekl že za 499/měsíc,na T-M jsem se včera večer pro jistotu vůbec nedovolal....poslední dobou mě T-M sere čím dál tím víc.No a Vodafone zkusím,jen jsem to u nich viděl tak se zeptám Ale asi zavolám ještě jednou na T.M a řeknu že u O2 mi nabídli 500/za měsíc,třeba to podlezou nebo aspoň dorovnají PS: stejně dnes do Ovy musím Editováno: 31. Květen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No jestli někde uspěješ s těmi 499,-/měsíc, tak dej vědět, do toho bych taky šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No zdar no Galvi v praci v praci sem jinac kde ze volne pondeli. Pondeli utery odpoledni a pak streda ctvrtek noc takze tak no. Ondra dobra sbirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.