filippatrik Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Kurec dlouho sem tu nebyl co je noveho ? Vubec nestiham. Sama rachota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tyvole ty žiješ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tyvole ty žiješ? Myslim ze zatim jo ale makam od nevidim do nevidim 20teho bych mel dojed jeste do pondeli delam pak by to melo byjt trochu volnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Ondro aby si nedopadl takhle taky si hral s policajtami . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Teda Michale, ty máš motorku? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 ja vlastnil max. babetu a na nicem jinem silnejsim jsem nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Ondro aby si nedopadl takhle taky si hral s policajtami . :D Teda Michale, ty máš motorku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Dneska to hlásili i v rádiu a byl tam i vrtulník.kdybych dneska neměl trasu OV-Bohumín-Dětmarky-Karviná ale měl moji Opavu tak bych kolem toho jel... Kolega kolem toho jel jak přijížděla sanitka a zrovna někoho oživovali http://www.novinky.cz/krimi/372228-pri-celni-srazce-aut-zemrela-starsi-zena.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 No dneska jsem si máknul,doufám že to nevěsta zítra ocení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Týjo Karlos už má kola Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Karlos fesanda pekne tak priste na sraz taky nalestit Jinak ja si dnes jedu do rachoty a citim takovy oder smradu a rikam tu asi nekde neco chciplo bo tu je smrad jak .... . No a ted jak jedu z rachoty zas takovy smrad ale jeste k tomu vetsi si rikam to bude asi u me v motoru zase neco ulozeneho no rikam si podivam se az u baraku po ceste uz jsem malem deset krat hodil kosu. Tak zastavim na parkovisti otevru kapotu a ten smrad co se vyvalil tak vyvalil i muj obsah zaludku hned vedle auta. Si rikam kur.. co to zas je ? Tak si zapnu svetlo na mobilu a tam mrtvy ptacek si sel nejspise udelat sebevrazdu neze mi serou na auto ale delaji i toto. Tak jsem si ho hned i nafotil bo minule toho ščura jsem vyfotil az na zemi. A pak jsem vzal nejake klacky co jsem nasel za autem a ze ho vyhodim pryc , ale jelikoz uz byl pekne uzraly tak se trosku rozpadal a z neho vypadlo stovky housenek tak jak padal po blatniku tak to mam samou hosenku ale to bohuzel uz mobil nepobral aby to vyfotil asi to taky bylo na neho moc By me zajimalo jak to ted umyt v tom motorovem prostoru ? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 No tak to je teda hezké počteníčko u snídaně . Bych to i s ptákem zavezl na nějak ruční mytí at se tam z toho doblije někdo jiný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Pípá pípá nožky bolí Ale ten už dopípal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 (editace) Byla taková mlha,že i ptáci chodili pěšky. Ten tvůj se chtěl svést a z té rychlé jízdy se i posral. Díky za pochvalu,Kevin to už potřeboval. Za věrné služby jsem mu dopřál lázně. Editováno: 13. Červen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Nebude to ta ftačí chřipka?Asi ti tam večer chodí nocovat nějaký zvířak.a nosí si i snídani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jirko tak dobrou chut Jinak rano jsem vzal kybl vody a hadr a sel na to. Otevru kapotu a zas smrad jak buh vi co. Jsem vzpozadali divam jestli tam jeste neni neco , ale nastesti nebylo. Prvne jsem to trichu polil aby se to trochu rozpustilo a pak hadrem jsem to sjel no vetsinu jsem udelal , ale ne bohuzel vse bo se tam nejde dostat. No po ceste na mycku bo auto potrebovalo oplachnout smrad jak ...... tak jsem zapl vntrini okruh a to uz slo. Si rikam zajedu pak koupit vuni do auta novou a dam ji na plno a oni tam maj az od deviti panove tak to asi vyresi vonavka od moji zeny. bo uz se mi tam nechce jet. no jeste uvidim. Micurin tak to nevim se muzes prijit podivat furt tu je na parkovisti a smrdi jak ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Navoněj i mot prostor.přestanou ti tam chodit. :kol-47: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 osvědčily se naftalínové kuličky.Mají v drogerce,ruzné vuně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Tu je i tema na to jak se zbavit haveti a co tam jsem cetl nic nepomaha na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Dneska to zase vypadá na pěkné teplo Včerejší teplota na sluníčku v 17:20 Jo a spotřeba na to že mám 16 válců stále poněkud velká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 To si se rozjel a hned zastavil ? Se prave ani nedivam na spotrebu hlavne tu okamzitou bo pak jezdim jako snek. A v aute uz jsou dva kousky a akorat ten jedenu tu plechovku bych chtel dat k motoru akorat nevim kde to nasava vzduch. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ty bo v autě bylo vedro jak cyp tak jsem si šel nastartovat auto,stáhl okna a klimu na FULL Bublalo to asi 5 minut a pak jsem se rozjel a koukám na spotřebu a toto Ale já vím,může tam být i 99,9/100 Jestli nevíš co s ní tak já se jí ujmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ja vim co sni jednu chci dat do auta a jednu do motoru ale nevim kde umistit Jinak mi je tam pekne podrazili tam kde je kupuji. Na netu jsem si je vzdy objednal za 99 a vyzvedl tam. Pokud sis je tam kupoval primo tak staly 110 a ted uz stoji 120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ty vole to jsou ku*vy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.