Ondra16V Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Sis spočnul co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17989-pozar-venkovniho-skladu-lisovanych-plastu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 I pospal.. Byl jsem unavený jak cyp, tak tak čumím na tu kolonu a najednou otevřu oči a přede mnou tak 150 metru volno . Nikdo se tam během mého "čekání" v koloně nevecpal, nikdo zamnou netroubil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 To nemohlo byt v cesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Souhlasim Bud vsichni taky spali a nebo to bylo v cizi zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 D1.. A kluci, nikdo mi to nevěří No musím pořídit kameru, která zabírá i řidiče, nebo se naučit chrápat Stál jsem jen prostě 13 minut a nepopojížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jsem to videl pred chvili v televizi ze to byl nejaky kamion. Ale jinak konecne asi zaprsi a bude se dobre spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Zaprší? Tady je černo (Olomouc) a chčije jak o život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 No vsak uz na to cekam tak ne ze si to tam nechate bo to jde od jihu k nam nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Už je to skoro pryč... Ale černo a blesku bylo hodně.. Jen to dlouho nevydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ha blesky tak to budu cekat. Bo blesky to je to nej na bourkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Kluci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s nějako bezdrátovou nabíječkou pro telefon? Na ebay nebo aliexpressu jich je spousta a nějak nevím jakou vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Tak to ti neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Aaaaa Ondra Už sis koupil ten telefon jak si sháněl? Budu mít na prodej krásnou zánovní a hlavně modrou Lumii 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 ÁÁÁ Jirka Ne nekoupil Asi až tak za měsíc nebo já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jirko nevim a ani nikoho neznam kdo ji ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 (editace) Ondro: Jo ták Tak vybírej rychle a hlavně něco s bezdrátovým nabíjením, aby si mi pak mohl poradit co za nabíječku si k tomu pořídit Michale: Já taky právě nikoho neznám, ale přitom co jsem se díval, tak to už má hodně telefonu, asi to je bud k ničemu a nebo o tom ani lidé neví Editováno: 15. Červen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ty se starej o "Servis nyní" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Kašlu na ně... Jsem se jim tam ani nedovolal.. tak budu zatim jezdit tak a jak budu doma, zajedu za nimi.. Teď musím vyřešit telefon, protože ten starý mi trošku navlhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jirko podivej se tady ja tam taky cerpam plno vedomosti kdyz neco hledam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Kluci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s nějako bezdrátovou nabíječkou pro telefon? Na ebay nebo aliexpressu jich je spousta a nějak nevím jakou vybrat ja mel primo od nokie a spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Já měl taky jednu nabíječku,ale té už je dnes 45. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.