Červen 14, 201510 r https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17989-pozar-venkovniho-skladu-lisovanych-plastu.html
Červen 14, 201510 r I pospal.. Byl jsem unavený jak cyp, tak tak čumím na tu kolonu a najednou otevřu oči a přede mnou tak 150 metru volno . Nikdo se tam během mého "čekání" v koloně nevecpal, nikdo zamnou netroubil
Červen 14, 201510 r D1.. A kluci, nikdo mi to nevěří No musím pořídit kameru, která zabírá i řidiče, nebo se naučit chrápat Stál jsem jen prostě 13 minut a nepopojížděl.
Červen 14, 201510 r Jsem to videl pred chvili v televizi ze to byl nejaky kamion. Ale jinak konecne asi zaprsi a bude se dobre spat
Červen 14, 201510 r No vsak uz na to cekam tak ne ze si to tam nechate bo to jde od jihu k nam nahoru.
Červen 15, 201510 r Kluci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s nějako bezdrátovou nabíječkou pro telefon? Na ebay nebo aliexpressu jich je spousta a nějak nevím jakou vybrat
Červen 15, 201510 r Aaaaa Ondra Už sis koupil ten telefon jak si sháněl? Budu mít na prodej krásnou zánovní a hlavně modrou Lumii 800
Červen 15, 201510 r Ondro: Jo ták Tak vybírej rychle a hlavně něco s bezdrátovým nabíjením, aby si mi pak mohl poradit co za nabíječku si k tomu pořídit Michale: Já taky právě nikoho neznám, ale přitom co jsem se díval, tak to už má hodně telefonu, asi to je bud k ničemu a nebo o tom ani lidé neví Upraveno Červen 15, 201510 r od Galvi
Červen 15, 201510 r Kašlu na ně... Jsem se jim tam ani nedovolal.. tak budu zatim jezdit tak a jak budu doma, zajedu za nimi.. Teď musím vyřešit telefon, protože ten starý mi trošku navlhl
Červen 15, 201510 r Autor Kluci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s nějako bezdrátovou nabíječkou pro telefon? Na ebay nebo aliexpressu jich je spousta a nějak nevím jakou vybrat ja mel primo od nokie a spokojeny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.