Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Filippatrk: Užíjte si to Aspire: Hyc jak cyp :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Je jsem pred chvili privezl rodinku od prehrady a ted jsem si sedl k PC a ventilator na me fuci jen to co jde A dnes se na terlicke prehrade utopil polak. Rikala moje ze ho nemohli porad najit ale pak ho nasli a na breh dostali v cernem pytlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Chtěl jsem něco napsat ale nevím zda tady mají všichni rádi černý humor Ale kdyby bylo 20-22 tak by se vůbec nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No od ctvrtka uz se to tu ma snizit tak jsem zvedav. Jsem se dival na radar a v cechach jim tam alespon sprchlo trochu. V tom suchu ani hriby neporostou nikdy. A ja uz bych chtel tak zajit do lesa a pak je krasne ocistit a snist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No hřiby nejím takže pohoda Včera v tom teple jezdili i na Beats for love ty kropící vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Co to je ten Beats ? Bohuminu nejaka zkratka ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 :D Toto http://www.b4l.cz/cs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 aha jsem ani nevedel ze neco takoveho je. Tys tam byl ? A jake to tam bylo ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jó byl jsem tam No sám bych tam ani nešel ale kámoš tam hrál tak jsem dělal řidiče Takže jsem měl VIP stání a vstup zadara Ale pokecali jsme a potkal jsem tam dost lidí co znám Přijel jsme nad ránem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jak je u vas ? Černé auto nefunkční klima a 700 km dálnic předemnou... Kdo mě trumfne? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Nefunkční klima No smát ne ti nebudu bo v náklaďáku jí nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Nejhorší je, že cestu tam, kdy bylo chladno fungovala... Ale pak si zaprcaná hadička řekla udělám puf a klima došla.. Tak mám ted na výběr, bud po neomezených dálnicích pojedu jak šnek s otevřeným oknem a nebo poletím a přežiju to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Leť!!! Jo kucí jdete někdo na Coloursy? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No uvidim, asi budu muset, ale v Mini je neuvěřitelně malá nádrž, za cca 1200 kč je plná.. Bych musel tankovat na každém rohu pak Ja na coloursy chtěl, ale práce nedovolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Leť!!! :D Jirko nezavidim. Na coloursy nejdu nemam rad navaly lidi tak mi to je ukradene 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No já bych na ně šel ale dávat 2500,- za lístek fakt nebudu... Třeba se mi podaří nějaký sehnat ale pochybuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jojo, ty lístky to je mazec... No nic, už pojedu, tak snad zítra v ČR .. Tak tady nedělejte mezitím bordel v jizbě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jsou souteze vsude v radiich tak poslouchej a vyhraj. A listek je v kapse. Jsem tak nechtic vyhral listky na koncerty na ktere vubec bych nikdy nesel Brutal assalut a jeste Mighty sounds. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jirko stastnou cestu a uzij si poradne to teplo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Že dík, asi ti nějaké sbalím do pytlu a dovezu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Poť se v tom autě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Presne nechtel si svou Hromcu a pan chtel jezdit anglicakem tak to se ti hromca odvdecila A pytle si muzes nechat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Ondro ty parchante Už letím, při této rychlosti se da jet ještě s oknama dokořán Jen teda mini požírá už i svodidla u cesty Editováno: 5. Červenec 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Přesně jak píše Michal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Sakra v 170 už musíš být hluchý. Bych s takovým malým autem měl strach jet tak rychle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.