Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Filippatrk: Užíjte si to ;)

Aspire: Hyc jak cyp :D :D

Je jsem pred chvili privezl rodinku od prehrady a ted jsem si sedl k PC a ventilator na me fuci jen to co jde :D A dnes se na terlicke prehrade utopil polak. Rikala moje ze ho nemohli porad najit ale pak ho nasli a na breh dostali v cernem pytlu.

Chtěl jsem něco napsat ale nevím zda tady mají všichni rádi černý humor :D 

Ale kdyby bylo 20-22 tak by se vůbec nic nestalo  :kol-32:

No od ctvrtka uz se to tu ma snizit tak jsem zvedav. Jsem se dival na radar a v cechach jim tam alespon sprchlo trochu. V tom suchu ani hriby neporostou nikdy. A ja uz bych chtel tak zajit do lesa a pak je krasne ocistit a snist :D

No hřiby nejím takže pohoda :D 

Včera v tom teple jezdili i na Beats for love ty kropící vozy :) 

Co to je ten Beats ? :D Bohuminu nejaka zkratka ? :D

:D aha :D jsem ani nevedel ze neco takoveho je. Tys tam byl ? A jake to tam bylo ?

Jó byl jsem tam :) No sám bych tam ani nešel ale kámoš tam hrál tak jsem dělal řidiče :) Takže jsem měl VIP stání a vstup zadara :p:D Ale pokecali jsme a potkal jsem tam dost lidí co znám :D Přijel jsme nad ránem :D 

kol11  Jak je u vas ?

Černé auto nefunkční klima a 700 km dálnic předemnou... Kdo mě trumfne?  :kol-28:

post-35598-0-34905700-1436112498_thumb.j

Nefunkční klima  :smich:

No smát ne ti nebudu bo v náklaďáku jí nemám :(:D 

Nejhorší je, že cestu tam, kdy bylo chladno fungovala... Ale pak si zaprcaná hadička řekla udělám puf a klima došla.. Tak mám ted na výběr, bud po neomezených dálnicích pojedu jak šnek s otevřeným oknem a nebo poletím a přežiju to  :D 

Leť!!! :D 

Jo kucí jdete někdo na Coloursy? :)

No uvidim, asi budu muset, ale v Mini je neuvěřitelně malá nádrž, za cca 1200 kč je plná.. Bych musel tankovat na každém rohu pak  :kol-32:

Ja na coloursy chtěl, ale práce nedovolí  :kol-26:

Leť!!! :D :D  Jirko nezavidim. Na coloursy nejdu nemam rad navaly lidi tak mi to je ukradene :D

No já bych na ně šel ale dávat 2500,- za lístek fakt nebudu... :(   :kol-32:  Třeba se mi podaří nějaký sehnat ale pochybuju :(

Jojo, ty lístky to je mazec...   :kol-32:  No nic, už pojedu, tak snad zítra v ČR :kol-28: .. Tak tady nedělejte mezitím bordel v jizbě  :t

Jsou souteze vsude v radiich tak poslouchej a vyhraj. A listek je v kapse. Jsem tak nechtic vyhral listky na koncerty na ktere vubec bych nikdy nesel :D Brutal assalut a jeste Mighty sounds.

Jirko stastnou cestu :) a uzij si poradne to teplo :D

Že dík, asi ti nějaké sbalím do pytlu a dovezu  :kol-28:

Poť se v tom autě ;):D 

:D Presne nechtel si svou Hromcu a pan chtel jezdit anglicakem tak to se ti hromca odvdecila :D A pytle si muzes nechat :D

Ondro ty parchante  :kol-29:

Už letím, při této rychlosti se da jet ještě s oknama dokořán  :kol-28:  Jen teda mini požírá už i svodidla u cesty  :kol-32:

post-35598-0-29250000-1436121973_thumb.j

Upraveno od Galvi

Přesně jak píše Michal :D 

Sakra v 170 už musíš být hluchý. Bych s takovým malým autem měl strach jet tak rychle :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.