Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je jsem pred chvili privezl rodinku od prehrady a ted jsem si sedl k PC a ventilator na me fuci jen to co jde :D A dnes se na terlicke prehrade utopil polak. Rikala moje ze ho nemohli porad najit ale pak ho nasli a na breh dostali v cernem pytlu.

Vloženo

No od ctvrtka uz se to tu ma snizit tak jsem zvedav. Jsem se dival na radar a v cechach jim tam alespon sprchlo trochu. V tom suchu ani hriby neporostou nikdy. A ja uz bych chtel tak zajit do lesa a pak je krasne ocistit a snist :D

Vloženo

Jó byl jsem tam :) No sám bych tam ani nešel ale kámoš tam hrál tak jsem dělal řidiče :) Takže jsem měl VIP stání a vstup zadara :p:D Ale pokecali jsme a potkal jsem tam dost lidí co znám :D Přijel jsme nad ránem :D 

Vloženo

Nejhorší je, že cestu tam, kdy bylo chladno fungovala... Ale pak si zaprcaná hadička řekla udělám puf a klima došla.. Tak mám ted na výběr, bud po neomezených dálnicích pojedu jak šnek s otevřeným oknem a nebo poletím a přežiju to  :D 

Vloženo

No uvidim, asi budu muset, ale v Mini je neuvěřitelně malá nádrž, za cca 1200 kč je plná.. Bych musel tankovat na každém rohu pak  :kol-32:

Ja na coloursy chtěl, ale práce nedovolí  :kol-26:

Vloženo

Jsou souteze vsude v radiich tak poslouchej a vyhraj. A listek je v kapse. Jsem tak nechtic vyhral listky na koncerty na ktere vubec bych nikdy nesel :D Brutal assalut a jeste Mighty sounds.

Vloženo (editace)

Ondro ty parchante  :kol-29:

Už letím, při této rychlosti se da jet ještě s oknama dokořán  :kol-28:  Jen teda mini požírá už i svodidla u cesty  :kol-32:

post-35598-0-29250000-1436121973_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...