Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jirko copak se jezdí 170?!? To se nesmí A mě tady někdo upozorňoval za focení ve 160ti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Však Jirka je taky pirát a jeste si vše fotí a natáčí na kameru a za jízdy posílá příspěvky na skodahome 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Prevít to je Hele Galvi chceme to video z odjezdu ze Sedliště 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Je to rebel Jsem zvedav na ty rychlosti v tom videu Jirko tak nezapomen zitra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Tam jel někdo rychle? Jó už vím,ten v tom bílém Roomu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Ne ne ten se jen bal tak ujizdel. Ale pak v te modre fabce to honil v obci pres stovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Myslíš Galviho jo? Hele dívejte se na toto https://www.facebook.com/586027351500281/videos/606978742738475/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Nene tebe Jirkanme nestihl predjet. Dobry traktor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Tobě už se pletou písmenka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 ale kaj jsem chvili na PC a chvili na tabletu a to jsem zrovna psal pres tablet a tam si to tolikrat neco napise samo Nemam v sobe ani deci alkoholu spise jsem napity jako žok bo tu furt piju vodu s stavou a mineralku s ledem. To horko uz me zabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den sakra Jen aby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Fakt mi se v tom vedru nechce nikam chodit. Kdybych dnes nevezl zbytek rodiny na prehradu tak ani nevylezu z baraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Však jak jsem byl na té akci tak jsem se šel kouknout do auta a v 1 ráno bylo 26 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 No mi ted mobil pise 23,9. To zas bude noc. Vcera jsem taky nikde nebyl a porad jen chlastal vodu doma a trikrat za noc na WC. A v 5 rano uz jsem to vzdal bo horko a furt chodit na ten zachod uz me nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kukni na fotky http://vag-mag.cz/7-internationales-skoda-treffen-skodovacke-setkani-v-nemeckem-pobershau/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Tý bláho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Ty vole to jsou zase hlody u Sorenta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Krasa sice nektere jsou preplacane ale napadu do oka dost. Jsem to nasel v jinem tematu a chtel jsem tam dat za to ze se mi libi a uz mam prekroceno budu tam muset dat zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 To má zase hlavu a patu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Sorento je kapitola sama o sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Se normalne domu netesim kdyz tady posloucham jaky je vsude hyc :-( my mame v noci cca 13 stupnu :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kaj to je ? Na severním pólu v obyvaku ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Klucí v Německu se může jet rychle - jel jsem po neomezené dálnici . Jinak jo hluchý jsem byl taky, ale radio to dokázalo ještě přeřvat. A Michale, náhodou to Mini jede rychleji než moje Fabka, jsem z něho vytáhnul cca 223 km/h, ale to už se zavřenými okny Jinak jsem s Miníkem překonal 100 000 km nájezd, za tento týden skoro 3000 km máme společně najeto A i bez klimy je to pořád dokonalé autíčko Jinak teploty byly i v 22h přes 25°C, po dojezdu do práce lehce před 3h ráno už jen 21°, ale stejně horko jak cyp... Na kameru budu myslet, je v autě za sklem, jen se k Hromče musím dostat. Ale dnes ještě jsem v praci, zkusím to dnes neprospat a večer vyzvednout kameru... snad to stihnu. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Tak ten velky budik moc dokonaly neni uz ted si nemuzu porad zvyknout ze mam tachometr opacne s otackomerem. Ale jinak ti to foti pekne ten novy mobil i krasne v tmavych scenach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Fotky A Jirko měl si vyfotit 100 000 a né 100 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.