Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jirko copak se jezdí 170?!? :D To se nesmí :p:D

A mě tady někdo upozorňoval za focení ve 160ti :D

Však Jirka je taky pirát a jeste si vše fotí a natáčí na kameru :D a za jízdy posílá příspěvky na skodahome :D

Prevít to je :D

Hele Galvi chceme to video z odjezdu ze Sedliště :p:D 

Je to rebel :D Jsem zvedav na ty rychlosti v tom videu :D Jirko tak nezapomen zitra :D

Tam jel někdo rychle? :D Jó už vím,ten v tom bílém Roomu :D 

Ne ne ten se jen bal tak ujizdel. Ale pak v te modre fabce to honil v obci pres stovku :D

Nene tebe Jirkanme nestihl predjet.

Dobry traktor :D

Tobě už se pletou písmenka  kol1

:D ale kaj jsem chvili na PC a chvili na tabletu a to jsem zrovna psal pres tablet  a tam si to tolikrat neco napise samo :D Nemam v sobe ani deci alkoholu spise jsem napity jako žok bo tu furt piju vodu s stavou a mineralku s ledem. To horko uz me zabiji :D

Došlo k chybě

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den 

:( sakra :D 

Jen aby :D

Fakt :D mi se v tom vedru nechce nikam chodit. Kdybych dnes nevezl zbytek rodiny na prehradu tak ani nevylezu z baraku. :D

Však jak jsem byl na té akci tak jsem se šel kouknout do auta a v 1 ráno bylo 26 stupňů :D 

No mi ted mobil pise 23,9. To zas bude noc. Vcera jsem taky nikde nebyl a porad jen chlastal vodu doma a trikrat za noc na WC. A v 5 rano uz jsem to vzdal bo horko a furt chodit na ten zachod uz me nebavilo :D

Tý bláho  :kol-47:

Ty vole to jsou zase hlody u Sorenta :D :D :D 

Krasa sice nektere jsou preplacane ale napadu do oka dost. Jsem to nasel v jinem tematu a chtel jsem tam dat za to ze se mi libi a uz mam prekroceno :D budu tam muset dat zitra :D

To má zase hlavu a patu :D :D

Sorento je kapitola sama o sobe :D

Se normalne domu netesim kdyz tady posloucham jaky je vsude hyc :-( my mame v noci cca 13 stupnu :-D

Kaj to je ? Na severním pólu v obyvaku ?

Klucí v Německu se může jet rychle - jel jsem po neomezené dálnici  :kol-28: . Jinak jo hluchý jsem byl taky, ale radio to dokázalo ještě přeřvat. A Michale, náhodou to Mini jede rychleji než moje Fabka, jsem z něho vytáhnul cca 223 km/h, ale to už se zavřenými okny  :t

Jinak jsem s Miníkem překonal 100 000 km nájezd, za tento týden skoro 3000 km máme společně najeto  :rolleyes: A i bez klimy je to pořád dokonalé autíčko  :kol-31:

Jinak teploty byly i v 22h přes 25°C, po dojezdu do práce lehce před 3h ráno už jen 21°, ale stejně horko jak cyp... Na kameru budu myslet, je v autě za sklem, jen se k Hromče musím dostat. Ale dnes ještě jsem v praci, zkusím to dnes neprospat a večer vyzvednout kameru... snad to stihnu.

post-35598-0-55258000-1436155366_thumb.j

post-35598-0-06320700-1436155367_thumb.j

post-35598-0-51746300-1436155367_thumb.j

post-35598-0-11907700-1436155368_thumb.j

post-35598-0-58233500-1436155368_thumb.j

post-35598-0-07081700-1436155369_thumb.j

post-35598-0-48669700-1436155369_thumb.j

Upraveno od Galvi

Tak ten velky budik moc dokonaly neni uz ted si nemuzu porad zvyknout ze mam tachometr opacne s otackomerem. Ale jinak ti to foti pekne ten novy mobil i krasne v tmavych scenach.

Fotky  :kol-47:

A Jirko měl si vyfotit 100 000 a né 100 001  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.