Říjen 27, 20159 r Kdo že co někdo neví co s penezma? Hoši myju auta sekam zahradu i milence klidně udělám chcu jen barák
Říjen 27, 20159 r Nasere http://praha.idnes.cz/auto-na-tramvajovych-kolejich-na-barrandove-fza-/praha-zpravy.aspx?c=A151027_135207_praha-zpravy_nub
Říjen 27, 20159 r Víš jak každý není na ty chudé já mužů nabídnout to druhé pivní pupek a vypite játra
Říjen 27, 20159 r Umyla sice kecu kolem bylo ale co room je cistej zítra mu do ostřikovačů naliju kalvados aby Mi nezamrzl a připraven na zimu. Zimaky ještě seru až bude mrznout tak pak.
Říjen 27, 20159 r Zrovna mi byla polozena otazka, proc nemame prezuta auta. Tak jsem odpovedel, ze tem gumam je v garazi dobre.
Říjen 27, 20159 r Ja prezuju rano pred prvni snehovou / ledovou jizdou. Aspon to bude takova ranni rozcvicka
Říjen 28, 20159 r No takovy barak zas bych nechtel sice je to fajn palac ale kdo to bude furt uklizet. Na jednom konci zacnes a na druhem uz aby si znova mohl uklizet. A nejakou uklizecku co mi bude chodit po baraku a nahlizet do soukromi bych nechtel. Jinak vcera jsem zahlidl novy typ ferrari
Říjen 28, 20159 r Tyvole :D Ty debilní Italské vozy mi nepřipomínej,protože jsem měl včera chuť ten náš náklaďák někomu otřískat o hlavu Byl jsem v Nové Bělé a nešlo nastartovat Ale co,včera jsem se dozvěděl,že bych měl v průběhu roku 2016 dostat nový
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.