ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 jsem ji chtel prihlasit tu na judo bo to mam hned u baraku na policejni stanici ale ma draha polovicka to nechtela nejak pripustit. Sak ja ji naucim se bit jako maly jsem se furt s nekym mlatil tak by bylo aby to neumela taky Zarovky menit nebude leda ze by sla na nejakou elektro skolu a xbox kupovat nebudu bo hrat me uz nebavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 No vidis a to je prave to na co se tesim... Ja vlacky nemel ale maly sinjenurcite zaslouzi... Hlavne aby mi je nerozbil my mame doma ps3 ale aktualne se na nej prasi ve skrini bo nemam kdy hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 med,rum.slivovica - dal sem to do kupy, pak ohnul panimámu a pustil trochu šťávy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Myslim ze byla spokojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jsem hral vetsinou vzdy na PC. A vlacek to nevim kdy bych to tu dal sice byt 4+1 ale furt malo mista. Karlos nemam slov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Mam chut to zprovoznit v pracovne okolo zdi plus kiusek po predsini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Co ti v tom brani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jozzi si piš že byla spokojena,šla se ještě vydychat na aerobik. Zajdi si do Karoliny pro inspiraci na vláčky.Pod střechou rest. Výtopna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jo jo vytopna je i v Orlove zajimava restaurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 (editace) Tak vláčky jsou super, jako malý jsem je měl TTčka , ale rozjebal jsem je... I když nějaké zbytky se ještě v krabici najdou, pak jsem měl s bráchou autodráhu, ale ta taky nedopadla dobře.... No do juda jsem nechodil, ale chodil jsem do karate, ovšem to mě začátkem střední přestalo bavit a tak nějak jsem se na to vytento... Ale jinak aktivity schvaluji, a vláčky taky, jak budou někdy peníze a čas, tak si chci udělat nějaké to kolejiště Výtopna je super, v Karolině jsem tam byl několikrát, ale tuším, že pak byla nějak zavřená a od te doby jsem tam už nebyl.. Ale to už je asi rok.. Už to tam funguje zase? Editováno: 25. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jo tak to ja nevim. Vim jen ze je v Orlove a tam funguje a v Karoline ani nevim ze tam byla. Kolejiste si dela kamos je modelar a co vim furt je zavreny v sklepe a jen furt neco sklada. A to vim ze uz to dela nekolik roku a stale jeste neni konec, ale videl jsem fotky a jde videt ze tam je jeste prace na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tak uz nefunguje je jen v praze brne jsou dve a pak orlova http://www.vytopna.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Místo Výtopny je v Karolině Kaskáda pánové já nikdy moc nehrál hry ovšem Xbox s kinectem je úžasný na párty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Bullets: to fakt chytil on ? opravdu slušnej výkon Je to fenka ;)ta už toho čapla panečku i krtci dali loni pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ja si ji pucim No kluci vytopna byl ve sve dobe dalsi adept na sraz ovsem dyskvalifikovala ji jedna velka organizacni chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jo jinak jsem dneska zase utrácel takže do výplaty budu asi na vodě a chlebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zbyl mi kousek pizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Cos koupil pěkného že budeš o chlebu a vodě Já zítra jedu pro ten elektronickej plašič tak uvidíme. Dneska sem i přesto, že mi řekl, že to bude až ve čtvrtek volal jestli to maj, že si pro to přijedu no komicky jsme se přes telefon dohadovali páč já říkal, že je čtvrtek on mi zase, že je středa no dlouho než mi to došlo, že asi fakt bude středa. Zasrane kolotočovné mám v tom bordel akorát. Jinak k vláčkům, já sem nikdy neměl, ale chodil sem si hrát kdysi k sousedovi ten je měl měl dokonce x y mašin a vagónků. Jestli budu mít synatora za pár let tak vláčky budou asi jednoznačné. Lego už má velkou krabici po mě nachystanou , možná se tam najdou i postavené stroje nějaké. Jinak technická otázka potřeboval bych z motoru do kabiny protáhnout dvojlinku, kvůli vypínače na ten krám je tam nějaká mezera kde by se dalo toto provést ? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 No nevim, než cpát do interieru nějaký vypínač, který se tam nebude asi ani nikde moc hodit, protože origo žádný není, tak bych raději pokaždé když to bude potřeba otevřel kapotu a vypl to vypínačem tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ty tak ten se da i shovat do te divne a totalne nelogicke diry nalevo pod vypinacem svetel Filipe jak bych to strucne rekl. Jak otevres kapotu tak si vlevo nahore vsimnes gumove pruhodky, tak to ber jako bod 1. Pak potrebujes sundat sterace, torpedo a pokud mas ruce jak lopaty tak i motorek sterace ptotoze pruchodka do interieru je vicemene naproti budikum je to pekne kurestvo se tam dostat... Delal jsem to trikrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jozzi tak po tomto popisu vážně uvažuju, že to nechám v motoru zas na druhou stranu budu to používat hlavně v práci na noční což je 7-8x mesíčně tuším. Ale to ještě uvidím jak dlouhé tam jsou kable stejně musím vymyslet kde to uchytím. Jozzi říkej mi Patrik se mi víc líbí ... ale dikes za tu radu schválně zítra tu průchodku zkusím omrknout. A na tu totálně nelogickou díru vždycky zapomenu, ale xkrát sem si říkal, že to jednou na něco využiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tak ono je to na cca dve hodinky, poprve jsem pulden cvicil ze steracema pak jsem prisel na to ze sikovky to je skvelej pomocnik Ohledne te diry tak uz delsi dobu uvazuju ze tam prilepim ovladac na branu, bo nejak ji je treba vyuzit, penezaenka mi odtamtud pada a dat tam mobil zas nemam takovou ovdvahu Ohledne jmena ja to rikal na sraze ze si to pamatovat nebudu, teda uz budu ale proste na jeden den moc jmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Buď v klidu já sem po těch Sedlištích taky čuměl a pak sem si tě musel zapojit k autu Je to prostě zajímavá díra, akorát klíče sem tam chvilkama vozil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ano, prirazeni k autu pomerne dobre funguje, jen aby je kluci moc casto nestridali.... Klice mi z dury vypadly a sprajcly se kolem spohky potvory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Já byl známý skrz kvádra :D sem si všiml, ale teď ho brát nebudu já ještě 4,5roku určitě střídat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.