Listopad 7, 20159 r Pavouky taky nemusím nevadí mi to v terarku ale v pokoji :DD to nee a bába ta lozi ii po stropě a umí běhat jak nikdy
Listopad 7, 20159 r Chodí tak pohodově ale když si v tom mozečku rozmyslí že zařadí vyšší rychlostní stupeň mám co dělat abych jí ukorygoval jina ta bílá (Blazing Blizzard) nám jednou utekla a měsíc přežívala neznámo kde...
Listopad 7, 20159 r :D No ja mam zelvu a tam mi vzdy nekam zaleze a taky ji hledam pul dne Ale nema sanci mi zdrhnout Jen se schovat
Listopad 7, 20159 r No kdyz to jsou tvoji mazli tak proc ne Ale takove zive zviratko taky neni na skodu
Listopad 7, 20159 r Právě že my jí hledali všude možně ale bez výsledku. Tak jsem pak zkoušel lest a neustále jsem jí zdokonaloval až nakonec se povedlo a po měsíci se ukázala. Kromtoho že nebyla bílá ale černá a strašně žíznivá nic jí viditelně nebylo
Listopad 7, 20159 r Michal: želvu sem jednou hledal asi 2 dny. Nazl zahradě zdrhla ale plot byla svině umřela ale za nějaký rok na zápal plic A gekon se jmenuje Fišta bo když zabral tak to sfištelo
Listopad 7, 20159 r Formu zítra mám ho tmavšího Nálepky SH.cz no kdyby se někdo ozval ať dá cenu Přemyslim na rooma. Řekni Galvimu,mám to přes něho Aha tak pavouky a jesterky nebrat Pawouky rozhodně nebrat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.