Listopad 18, 20159 r Aspoň poklice na to dej, to je něco strašného :D Pro chovatele můj exeplář moc se nechtěl fotit tak rozmazané. Dá se to jíst?
Listopad 18, 20159 r Hoši vy byste též všechno pojedli. Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou a to hlavně v noci. Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě.
Listopad 18, 20159 r Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone . Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho
Listopad 18, 20159 r tak když si mu nedal najíst ani napít to za naší kuchyňskou linkou se měl asi jak v Interkontinentálu či jak se to piše uplně mě to slovo zmohlo
Listopad 18, 20159 r .... slovo zmohlo :D vsak tu mam plno kytek tak zradlo mel Upraveno Listopad 18, 20159 r od ASPIRE
Listopad 18, 20159 r Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone . Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho Aspoň si nemusel shánět preparátora.Doufám,že sis cvrčka někde vystavil.
Listopad 18, 20159 r pche to jsou dneska lidi, cvrčkovi nedá najíst napít , že umře a ani mu nevystavíš náležitý pohřeb ?
Listopad 18, 20159 r I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? a zas to tu fláknul
Listopad 18, 20159 r Hoši vy byste též všechno pojedli. Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou a to hlavně v noci. Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě. Nekupuj Cvrčka Domácího ale kupuj Cvrčka Stepního (Banánového) ti necvrkají a pokud je to stelivo pro kočky tak to je OK a beru zpět svou otázku. Na fotce to vypadalo jako štěrk a to si piš že žerou na zažívání jen je nevidíš...
Listopad 18, 20159 r Teď zrovna mám stepního. Ale divil by ses i stepní zavrkaj. Aspoň mi bůh ví co to je za odrůdu. Lupnu to na pánev a gekonovi to sežeru
Listopad 18, 20159 r A chutnají líp Davide? I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? a zas to tu fláknul Já můžu :D je to rejpal a rebel Hajzl to je
Listopad 18, 20159 r Někde za to platíš těžké love tak jestli chceš za 2 kila ti jich klidně pár osmahnu
Listopad 19, 20159 r Ahoj kluci, řeším teď objednávku samolepek. Nechce někdo ještě nějakou, nebo jsem na někoho ještě zapomněl? Všem, co si pamatuji jsem psal, ale pokud se se mnou někdo domlouval a já mu nepsal, dejte vědět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.