Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemáš problém s velikostí kamínků? Když to žerre aby se neucpal?

Patriku a to i cvrka v noci ? Jinak pekna jesterka :kol-47:

Aspoň poklice na to dej, to je něco strašného :D :D :D

:kol-47:

Pro chovatele můj exeplář moc se nechtěl fotit tak rozmazané.

Dá se to jíst? :D 

Vse je jedle :D neco jen jednou :D

Hoši vy byste též všechno pojedli. :D

Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou :D a to hlavně v noci.

Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě. :)

Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek :D By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone :D. Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho :D

:D tak když si mu nedal najíst ani napít :D to za naší kuchyňskou linkou se měl asi jak v Interkontinentálu :D či jak se to piše :D uplně mě to slovo zmohlo :D

.... slovo zmohlo :D :D :D

vsak tu mam plno kytek tak zradlo mel :D

Upraveno od ASPIRE

Ha dalsi duvod proc nejit do jesterek :D By mi tu jednou utekl nejaky cvrcek tak by jesterka byla na balkone :D. Jsem tu doma ted vlete chytal jednoho priletel od nekud z venku a dva dny tu furt cvrkal v noci a jak jsem rozsvitil tak bylo ticho a pak jsem ho nasel mrtveho a celeho vysuseneho :D

Aspoň si nemusel shánět preparátora.Doufám,že sis cvrčka někde vystavil.    :kol-138:

Jo pustil jsem ho na svobodu z okna. A on se tam vystavil pod oknem :D

:D pche to jsou dneska lidi, cvrčkovi nedá najíst napít , že umře a ani mu nevystavíš náležitý pohřeb ? :D

Nasrat :D 

:D :D

I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej :D a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? :D a zas to tu fláknul :D

:D :D je to rejpal a rebel :D

Hoši vy byste též všechno pojedli. :D

Cvrkají jen, když jsou už velcí a dlouho v terárku. Uplně nejlepší je jak ti uteče a čtvrt roku ti cvrká za kuchynskou linkou :D a to hlavně v noci.

Davide: Jak to myslíš? No já používám od začátku stelivo pro kočky jako podklad a nežere mi to a ani sem neviděl, že by to měl někdy na tlamě nebo v tlamě. :)

Nekupuj Cvrčka Domácího ale kupuj Cvrčka Stepního (Banánového) ti necvrkají ;) a pokud je to stelivo pro kočky tak to je OK a beru zpět svou otázku. Na fotce to vypadalo jako štěrk ;) a to si piš že žerou na zažívání jen je nevidíš...

Teď zrovna mám stepního. Ale divil by ses i stepní zavrkaj. :D Aspoň mi bůh ví co to je za odrůdu. Lupnu to na pánev a gekonovi to sežeru :D

A chutnají líp Davide? :D 

I ty Rejpale ty si dneska nějakej drzej :D a co se říkalo o tom žrádle na SH.CZ ? :D a zas to tu fláknul :D

Já můžu :p:D 

:D :D je to rejpal a rebel :D

Hajzl to je :D

Někde za to platíš těžké love tak jestli chceš za 2 kila ti jich klidně pár osmahnu :D

Ahoj kluci, řeším teď objednávku samolepek. Nechce někdo ještě nějakou, nebo jsem na někoho ještě zapomněl? Všem, co si pamatuji jsem psal, ale pokud se se mnou někdo domlouval a já mu nepsal, dejte vědět  :kol-28:

Já bych teda chtěl.

Tak si rypnu :D

:p  :kol-28:

post-90342-0-58194500-1447953999_thumb.j

post-90342-0-98633600-1447954006_thumb.j

post-90342-0-67126800-1447954013_thumb.j

post-90342-0-82415700-1447954020_thumb.j

post-90342-0-11341000-1447954027_thumb.j

Co to tam maš za plast?to nebude moc šmakovat. :kol-32:

Asi aby se nepřilepil ten vrch na tu pizzu :D 

Fuj pizza s plastem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.