jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jo tak to taky trpim obcas poznavalnosti podle obleceni Tak my mame s zenou kazdy svoje s tim ze tedka jezdim jejim, bo moje nemuze a do budoucna k tem nasim dvoum bych jeste rad nejakeho bobka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Bobka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Oooo, ale tam by mi v zime mrzly ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Až balíček dorazí pochlubím se ono na jaro bude více věci nových ve Scoutu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jozzi dělájí se i s bufikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ooooo tak to pak je neco pro me na zimu jak stavene a i fusky s tim pujde delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Snad ČP dodrží co má ve sloganu a zítra bude doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ono to jde ČP, no to potes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Kupodivu byla pošta před Vánocema rychlejší jak PPL tak pozor na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Chlapi opět řeším ku*dy.Koupil sem dneska ten kravalomet co jim vadí. A teď k otázce píšou tam připojení + a - což není problém a pak na zjednodušení je tam napsaný šedý vodic připojte na pin +15 zapalování.Víte někdo kde to najdu? Jde o to že jakmile zapalování sepne vypne se ten kravalomet a když zapalování vypne, tak se automaticky zapne.Dikes. Editováno: 26. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jsem to tu vzdy videl jak to jen na tvrdo davali do motoroveho prostoru primo na baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No to mě taky napadlo, že ten šedý hodím přes vypínač na kostru a jakmile se to ukostří tak se zapne ta plašička. To s tím zapalováním píšou v letáku přibalovém a je to právě celkem logické a automatické tak by to nebylo špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Hoši dotaz z patra s babou se hádáme, které jméno pro kluka bude boží Vendelín vs. Kryštof přijmení bude Filip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Viděl bych to na Vendelina ja mam Jana , to mi alespon zadna matrona nekde na uradě neposere Ja ma v papirech nadnarodni mix bo Josef česky a Krzysztof polsky, no Matrikar debil a tatka byl nality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak Vendelina bych nedal ani kdybych mel nuz pod krkem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 ja uz mam z sousedem jednoho ferneta za sebou pajim mu věž tak to musime kvuli stabilitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak na ruce to asi pomaha ale na nohy to si nejsem tak jist bo jak nekdy jdu dom z piva tak jako ja jdu v pohode stabilne ale chodnik se vlni divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Uff , jsem se bal že ty přiznaky mam jen ja , ovšem tady u nas na tom poddolovanem si nejsem dvakrat jisty jestli se fakt nevylni , ja to mel vzdycky za otresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Aha to me nenapadlo no ze by ty otresy to fakt byly. EDIT: Jsem si vsiml jaky mas pekny podpis . Editováno: 26. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jo podpis pěkný, také bych si to tam dal, ale nějak mi to nadává, že moc řádků, tak jsem se na to vytento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Hm zajimave kdyz to ma Pepa proc by to neslo tobe. U sebe jsem to netestoval. Ale vy dva jste stejni uzivatele tak v tom bude asi nejaky figl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak otestovano Jejda! Něco je špatně![#10211] Můžete použít pouze 6 řádků textu v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No těch 6 řádku jde u tebe, protože si v skodahome klubu, ale já můžu mít jenom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jirko ale Pepan je stejny uzivatel jak ty. Vsak on to prozradi jak to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.