Listopad 21, 20159 r Dnesni dietni vecere Mnam . Maso to neni tak muzu dat foto Zavináče si nech, ale kurňa ty chleby vypadají luxusně
Listopad 21, 20159 r Jirko chleba primo z Rychvaldske pekarny a skvarky s sadlem znacky Globus. Jirka má Rychvald(skou) daleko
Listopad 21, 20159 r No urcite i v jeho okoli maji nejake dobre pekarny. Ale na rychvaldskou asi mit nebudou
Listopad 21, 20159 r Rychvaldská je dobrá Beztak mají nějakou Olomouckou Ale ta určitě nebude taková dobrá
Listopad 21, 20159 r Uz jsem parkarat testoval i jine pekarny v okoli ale na tu fakt nikdo nema. Vsak co tam prijdu tak tam jsou vzdy nejaci kupujici. Ten chleba a jak je cersty jde jest jen cisty z soli taky takova lahudka. A boj o patky chleba u nas doma to je taky neco
Listopad 21, 20159 r Přesně tak Patky jsou nejlepší A co takový česnekový chleba Ale musí tam být dostatek toho česneku jinak to stojí za...
Listopad 21, 20159 r Ha tak ten jsem nemel. Tchyne mi vzdy rika at si tam koupim slunicko ze pry je moc dobry ale ja rdeji klasiku
Listopad 21, 20159 r ale směle do obsahu a můžeš dát i foto bo dnes jsem nazrany tak mi to nebude vadit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.