Prosinec 6, 20159 r A jakou LEDku koupit, nebo s jakou máš zkušenost že je dobrá? EDIT: myslím do kabiny Upraveno Prosinec 6, 20159 r od Cubais
Prosinec 6, 20159 r Záleží co je pro koho bílá já mám rád teplejší takže 5000K je pro mě ideál. Si měl včera říct večer bych ti to ukázal
Prosinec 6, 20159 r No už jsem našel i u nás v ČR sufitky, jen se trefit rozměrem, asi budu muset rozdělat, změřit, objednat a zkoušet
Prosinec 6, 20159 r Kdyby si chtěl mám doma něco navíc tak bys mohl třeba 27 kouknout a případně pokud by se líbily tak i vzít
Prosinec 6, 20159 r Tak tak, pravda A určitě bych nerad kupoval zajíce v pytli, na elektro a žárovky jsem nikdy nebyl, kope to... A kdyby to Nuff neumazal, tak psal, že bydlím u plynáren... Upraveno Prosinec 6, 20159 r od Cubais
Prosinec 6, 20159 r Cubais: Koupíme to na alíku, já si taky do Géčka objednám. A Verča nám potom pro to zajde na poštu.
Prosinec 6, 20159 r Pošta ti to hodí na tvojí adresu kde budeš chtít jinak na alíku jsou většinou ledky 6000K
Prosinec 6, 20159 r V jiném vláknu jsem se dočetl, že ty z alíku nevydrží a nejsem si jist, jestli opravdu budou tak bílé jak bych chtěl a jak udávají. Ale do zbytku auto to mohu vyzkoušet, nad hlavou bych měl rád pořádné Oba mi nejde, je chyba jen u mě???
Prosinec 6, 20159 r Dneska jsem se zrovna dostal k balíčkům z ali a večer hodím do auta. Já mám ledky z Ali a z e-bay už kolik let a nikdy problém, jsou to kecy . Konečně snad bude interier hotový.. I když na cestě jich mám ještě spoustu . Navíc ty u nás prodávané jsou taky z číny, jen s přirážkou na ceně...
Prosinec 6, 20159 r Jojo, po dnešku budou ve předu v Superbácké lampičce už 4 stejné a vzadu zatím přechodně ty sufitky, ale už mám objednané se stejnými čipy jako v předu i dozadu
Prosinec 6, 20159 r Cubais, prijed ke mne. Neco mam jeste v supliku a neco v moji OII. Myslíš v té co nikdo neviděl? Jitrnici jakou svět neviděl
Prosinec 6, 20159 r Tie Cree som chcel i ja. Len este som sa k tomu neprinutil. Pockam na foto -- Z mobilu
Prosinec 6, 20159 r Myslíš v té co nikdo neviděl? Jitrnici jakou svět neviděl Tak jsem musel odskočit od sporáku, abych sem přidal důkazní materiál.
Prosinec 6, 20159 r Tie Cree som chcel i ja. Len este som sa k tomu neprinutil. Pockam na foto -- Z mobilu Zkus kouknout k němu do vlákna už někde přidával fotky když mu došly první kusy
Prosinec 6, 20159 r Já jsem si dneska pojezdil fajnovým autíčkem sice to není Škodovka ale svezeníčko fakt luxusní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.