Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A propo vy se tady bavíte o Velikonocích a ony jsou snad Vánoce ne? Já třeba psal dopis ježíškovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Vsak to bylo v radiu na F1 tak to neslo videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Bullets: Jedině Ova a BOHUMÍN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Davide zadny dopis mi nedosel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Michale dneska jsem viděl na to odkaz ale nebyl čas si to pustit a hlavně nevím na které stránce na fb to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Zrovna jsme ho dopsali s kolegou Jäggrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak to ty si Ježíšek jo Michale? Víš o tom že potřebuji 2 nové gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 NO furt nic hledal jsem to i v spamu. Mate opravdu dobrou adresu ? Bo od deti mi to chodi normarlne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondro jsem ale psssst bo to nechci rikat verejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Jo a ještě budu v létě dělat rozvody,pumpu,kladky a běžný servis Takže chceš to písemně nebo ústně? EDIT: ok,mlčím Editováno: 4. Duben 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Vsechny dopisy pisemne bo kdo to si ma pak pamatovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Asi jo protože když jsem si naposled psal o tohle... musel jsem si ho pořídit nakonec sám :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Mne lajky nedosly, ale volant by mohol. Cize kam to mam pisat? -- Z mobilu Editováno: 4. Duben 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hmmm trojrameny nic moc lepsi je ctyr Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Aspire: prosím o tažné a tempomat děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Už posílám holuba s poštou do Havru Očekávej ho do půl hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Beru jen postu a hodnym detem zbytek dostane ......... a hodne deti vi kde maji psdat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Kura syncy, dostat se az sem mi dalo zabrat Par otazek: Co Trinec Kaj jsou ty cecky bez trycka Michale nekombinuj tu cokoladu z ibacem bo to skodi Co to ma Ondra v tom popisu bo jsem na tapatalku A kdo mi vyhlastal toho ferneta :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Huraaa, konecne doma z roboty a pripraveny na svatu trojicu -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Miro vidim ze tez mas tak rad velikonice jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondra16V Publikováno Pošťák jak cyp Pepane vse je zdrave a moooooc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ja uz dojedl, konecne jsem se dostal k sunkam aji uzenym ale nefotim bo je tma a maly spia nechcu ho budit... Kurnik starnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 jozzi: ted si mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hej nes*rte už s tím žrádlem! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ha sladke nqa velikonoce vsak se ji maso !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.