Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jó já zapoměl Dneska bude ve svojem živlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ja dnes neplanovane idem tiez na navstevu. Aspon sa povozim, pit nebudem, zradielka si mozno dam -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jsem dnes byl vyzvednout oblozenou misu z globusu tak o jidlo nebude nouze Pak postnu fotku jake tam delaji pekne misy. Ted to nejde bo je to zabalene jeste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tady snih normalne je a trosku pochumeliva my asi jestepres tyden skocime do Jasne. Mame upon 1+1 skipas zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Hoši nevyšlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Proč si jel tak po kraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Neumíš číst co je v nadpisu? Koroptev tam byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ondro ty vrahu a jinak fotka talire 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Vrah A ještě k tomu tam byl kousek od ní bažant A ta potvora stihla uhnout Mísa pěkná A zajisté i chutná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Vsak bazanta uz mas Jeste jsem neochutnal tak nevim ale vypada dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ondro: Těsně, tak třeba to příště vyjde Michale: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 To vím že si ji sundal ale na videu právě vidím spíš něco na krajnici než jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jirko vsak ja nic to Ondra je vrah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Michale: Bažant už je sežraný Galvi: Musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Kurňa, jestli je ta mísa tak dobrá jak vypadá . A už vážně dost toho jídla, na to se fakt nedá dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No v Globusu to pisou pro deset lidi a podle vahy jak jsem to nesl tak to tak odpovida. Nez se s tim srat tak to tam radeji koupim a je klid. Ale jen se to musi objednat predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Michale oni ti lžou! Kdybych tam byl já tak ta mísa pro 10 lidí určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No ty jak vyzle chuda neverim ze by si to stlacil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Já kdysi chodil do globu na dorty.. Ty tam dělali na zakazku a byly taky super, no poté co v Olomouci otevřeli Ollies (Ostravaci určitě znají), tak do globu na dorty nechodím . O tom že tam dělají mísy jsem netušil, ale dobré vědět, než se s tím doma drbat.. Na kolik cca vyjde na mísa pro 10 nebo pro Ondru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No je pravda že to říká dost lidí že to nevypadá kolik toho sním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Galvi to by si nezaplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Asi navrhneme změnu: Žrout jak cyp 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jirko dobry navrh Jinak ta stala 590,- a je tam vyber asi z deseti mis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jirko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak to je super cena, asi doma poinformuji, co chci místo dortu k narozkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.