Duben 5, 201510 r No Dnes jsem tam byl rano a cumel jsem prave na ty jidla co tam jsou rano. No ja tam nejezdim na snidane na obedy to ano oni v tech globusech si drzi nejak tu znacku tak i to jidloi tak vypada. Zkus jednou:) a mas jiste i snidane:)
Duben 5, 201510 r Jinak sorry za nektere preklepy nestiham to opravovat Sekanou teplou jsem poznal az v loni jiznich cechach tam to maji vsude.
Duben 5, 201510 r Ja kupodivu po dnesku a to padl ve trech litr myslivce preklepu ani moc asi nemam:))) je me deprimuje ten uzivatel co tam mam nad avatarem...si pripadam jakbych neco snupal
Duben 5, 201510 r To já tu sekanou měl poprvé když otevřeli Globus v Opavě, to už je let... Jirko, toho uživatele tam budeš mít, ten se změní až když budeš mít napsáno hodně příspěvků nebo lajků (ted nevím), případně tomu umí pomoci nějaký šikovný moderátor jako u Ondry Michale, ty překlepy neřeš, nejsme v gramatickém kroužku... Taky jich nemám zrovna málo Upraveno Duben 5, 201510 r od Galvi
Duben 5, 201510 r Vseci tu žeru a piju tuz sem v hospe hodil tri a rizek tož po šichtě co by kurde ne Galvi ja chcu vedle tebe taky sedět Jozzi prosim tedy o zasedaci pořádek
Duben 5, 201510 r Nooo tak tomu se radeji vyhnu nez tam mit co Onder...to radeji uzivatel nafty:) Upraveno Duben 5, 201510 r od inntel
Duben 5, 201510 r Jiriku ty budes sedet uprostred a vsici kolem tebe...hosi ja to prubnu ja si vedle nej sednu a jeste mu dam dvojku:)
Duben 5, 201510 r Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Upraveno Duben 5, 201510 r od Galvi
Duben 5, 201510 r Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Ja se sednu kaj bude misto...nekam do rohu
Duben 5, 201510 r Galvi: v některých ohledech si důležitější Ok mi tam něco hoďte ale "pošťák jak cyp" je obsazen
Duben 5, 201510 r Jura oni te nepoznaj a sednou si zase vedle akorat ja budu vedet kdo si tak se budu smat
Duben 5, 201510 r Galvi: v některých ohledech si důležitější Ok mi tam něco hoďte ale "pošťák jak cyp" je obsazen Jj Galvi a jeho diagnostika
Duben 5, 201510 r Jura oni te nepoznaj a sednou si zase vedle akorat ja budu vedet kdo si tak se budu smat Neboj dva modre dvojkove kombajny se neztrati...takze ho poznam podle auta...my se poznat musime i tak:)
Duben 5, 201510 r Tak jo, tak já přijedu dřív a smísím se s davem. Kdo mě najde, ten bude první na řadě s diagnostikou
Duben 5, 201510 r Tak jo, tak já přijedu dřív a smísím se s davem. Kdo mě najde, ten bude první na řadě s diagnostikou Koukni do srazoveho tematu kdo si psal drive:) plus nas obchod:)))
Duben 5, 201510 r Hoši ja si počkám aspoň pokecám i a ostatníma Sakra vy tu nahodite vzdy tolik prispevku ze toi nestacim ani cist Ani mi nemluv jak mi to trvalo když sem dorazil z rachoty než sem se sem dostal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.