inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No Dnes jsem tam byl rano a cumel jsem prave na ty jidla co tam jsou rano. No ja tam nejezdim na snidane na obedy to ano oni v tech globusech si drzi nejak tu znacku tak i to jidloi tak vypada. Zkus jednou:) a mas jiste i snidane:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jinak sorry za nektere preklepy nestiham to opravovat Sekanou teplou jsem poznal az v loni jiznich cechach tam to maji vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ja kupodivu po dnesku a to padl ve trech litr myslivce preklepu ani moc asi nemam:))) je me deprimuje ten uzivatel co tam mam nad avatarem...si pripadam jakbych neco snupal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) To já tu sekanou měl poprvé když otevřeli Globus v Opavě, to už je let... Jirko, toho uživatele tam budeš mít, ten se změní až když budeš mít napsáno hodně příspěvků nebo lajků (ted nevím), případně tomu umí pomoci nějaký šikovný moderátor jako u Ondry Michale, ty překlepy neřeš, nejsme v gramatickém kroužku... Taky jich nemám zrovna málo Editováno: 5. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Vseci tu žeru a piju tuz sem v hospe hodil tri a rizek tož po šichtě co by kurde ne Galvi ja chcu vedle tebe taky sedět Jozzi prosim tedy o zasedaci pořádek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Nooo tak tomu se radeji vyhnu nez tam mit co Onder...to radeji uzivatel nafty:) Editováno: 5. Duben 2015, autor: inntel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jo takže když řeknu někomutak mi tam napíše "pták" nrbo "ocas" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jiriku ty budes sedet uprostred a vsici kolem tebe...hosi ja to prubnu ja si vedle nej sednu a jeste mu dam dvojku:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Galvi myslim že s lajkama se to mění. Měl by sedet uprostřed kruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Editováno: 5. Duben 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Ja se sednu kaj bude misto...nekam do rohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Galvi: v některých ohledech si důležitější Ok mi tam něco hoďte ale "pošťák jak cyp" je obsazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ja dostal hlad jak se tu pise o tym zradle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jura oni te nepoznaj a sednou si zase vedle akorat ja budu vedet kdo si tak se budu smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Galvi: v některých ohledech si důležitější Ok mi tam něco hoďte ale "pošťák jak cyp" je obsazen Jj Galvi a jeho diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Sakra vy tu nahodite vzdy tolik prispevku ze toi nestacim ani cist 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Chlap co běhá od auta k autu s notesem a dratama to bude Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jura oni te nepoznaj a sednou si zase vedle akorat ja budu vedet kdo si tak se budu smat Neboj dva modre dvojkove kombajny se neztrati...takze ho poznam podle auta...my se poznat musime i tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak jo, tak já přijedu dřív a smísím se s davem. Kdo mě najde, ten bude první na řadě s diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ve dvanáct sem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jirko jsem vyhral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak jo, tak já přijedu dřív a smísím se s davem. Kdo mě najde, ten bude první na řadě s diagnostikou Koukni do srazoveho tematu kdo si psal drive:) plus nas obchod:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Hoši ja si počkám aspoň pokecám i a ostatníma Sakra vy tu nahodite vzdy tolik prispevku ze toi nestacim ani cist Ani mi nemluv jak mi to trvalo když sem dorazil z rachoty než sem se sem dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jinak dam vam napovedu kdo je Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Editováno: 5. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.