Duben 5, 201510 r No a schvalne kdo pozna zbytek obsazenstva skodahome . Jirko ty masd zakaz Patriku ty uz by si nekoho m,ohl znat
Duben 5, 201510 r No a schvalne kdo pozna zbytek obsazenstva skodahome . Jirko ty masd zakaz Patriku ty uz by si nekoho m,ohl znat Uplne v pravo jozzi?
Duben 5, 201510 r Jirko mas pravdu ale zbytrek bude pro tebe orisek jielikoz jsi jeste nebyl a neznas nas osobne
Duben 5, 201510 r Super, kdo si dál přisedne? Patriku: No klidně ti to zařídíme a uživatel ti změníme Kluci co blázníte, já nejsem baba Ukaž! Ať víme na čem jsme
Duben 5, 201510 r Jirko mas pravdu ale zbytrek bude pro tebe orisek jielikoz jsi jeste nebyl a neznas nas osobne Neznam osobne vubec nikoho....no ty jsi ten uprostred co ma bryle na hlave:)
Duben 5, 201510 r No jozziho a galviho poznam jen je zbytecne to opakovat a aspire byvh poznal kecali jsme spolu tvojeho rooma kdyz te galvi kodoval
Duben 5, 201510 r Jirko ja jsem fotil a selfi jsem nedelal ale jionak muzu rict ze je toskoro tvrde jadro kotle skodahome Tak ja na fotce nejsem.
Duben 5, 201510 r No projizdel jsem aspirovo tema a na nekolika fotkach je videt v odrazu...jsem si rikal ze mi tam chybi clovek co nema na vlasech kouty...tak me napadlo jedine ze by byl dohola pak uz:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.