Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale nebyla ,staci se podivat na jine auta a hned prvni prispevky a taky to tak podobne udelat. Si ten svuj prvni obcas aktualizuji aby to radeji bylo tak nejak komplet hned na prvni strance bo kdo to pak ma cist tolik tech stranek najednou :D

Vloženo

Jojo taky to mám v plánu, jak půjdu kolem auta a vzpomenu si vyfotím i ten krám na ty kundy a vložím to tam at se vidí kde to montují v autodružstvu :D včera sem ještě dodělal na to i vypínač, ať to můžu vypnout, když stojím někde delší dobu třeba na zahradě nebo tak. Bo já to mám hlavně do práce no. A začal sem zjišťovat pomalu ale určitě, že mi tam lozi kočka. :kol-25: Zasraní vrátní a lidi na ranní směně co tam tu mrchu krmí.

Vloženo

:D já v sobotu jednu sejmul na Bystřičce , vyletěla z poza auta a přímo před narazník a jen tuc tuc tuc :D zastavil sem ocihnul předek auta naštěstí vše ok, čučím po kočce a ona po dvou šmáruje dál. :D na to že sem ji přejel předním pravým, sice ten zadní náhon už táhla za sebou, ale co se dá dělat. Prostě nebyla na přechodu. :kol-46:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...