Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Slalom hoši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 tak s tim trambusem si mohl jet stale rovne a nic by se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 :D No tak když to říkáš ty Jinak dneska kolegovi na mojem bývalém autě 2x upadl výfuk Ještě že jsem neměl škodolibou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 tak to bych se asi taky smal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jak mi to volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 A co mel radost ze se mu chlames do telefonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Bral to dobře to bylo hned "hele nesměj se" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 :D dovedu si to predstavit jak to i pokracovalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak chlapi nedočkaví na vaší žádost sem něco přidal no http://forum.skodahome.cz/topic/132206-roomster-jm%C3%A9nem-taz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Aspire: no Filippatrik: jdu ti to okouknout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Filippatrik: Máš to pěkné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Dikes dikes Ondra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ja uz okoukl a hned napsal. No vidis Patriku ani to nebolelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Nj ale byla to fuška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Dikes dikes Ondra Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ale nebyla ,staci se podivat na jine auta a hned prvni prispevky a taky to tak podobne udelat. Si ten svuj prvni obcas aktualizuji aby to radeji bylo tak nejak komplet hned na prvni strance bo kdo to pak ma cist tolik tech stranek najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ondro penize kazi charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jojo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jojo taky to mám v plánu, jak půjdu kolem auta a vzpomenu si vyfotím i ten krám na ty kundy a vložím to tam at se vidí kde to montují v autodružstvu včera sem ještě dodělal na to i vypínač, ať to můžu vypnout, když stojím někde delší dobu třeba na zahradě nebo tak. Bo já to mám hlavně do práce no. A začal sem zjišťovat pomalu ale určitě, že mi tam lozi kočka. Zasraní vrátní a lidi na ranní směně co tam tu mrchu krmí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak mi tu ubaraku se promenaduji asi 3 kocky co tak sleduji a nasel jsem v aute akorat potkana mrtveho a zbytky jidla ale po kocce nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Víte kolik koček denně potkávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jo ale dvou nohych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 No Však já jsem neřekl kolik mají nohou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 No mi to je jasny proto jsem to napsal Tu u baraku mam jednu ctyr nohou a ona fajne provokuje psy na voditku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 já v sobotu jednu sejmul na Bystřičce , vyletěla z poza auta a přímo před narazník a jen tuc tuc tuc zastavil sem ocihnul předek auta naštěstí vše ok, čučím po kočce a ona po dvou šmáruje dál. na to že sem ji přejel předním pravým, sice ten zadní náhon už táhla za sebou, ale co se dá dělat. Prostě nebyla na přechodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.