ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ondro ja ho furt hledal u silnice a ne tu letici tecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ne ne na velkem...ale kdyz jedes od senova kolem mlynu tak na konci je novy rondl..tak tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 tam kolem MM tuningu ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Aha ja cetl na cervene tak me to asi zmatlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ondro ja ho furt hledal u silnice a ne tu letici tecku Bože 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 No co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Jj presne tam....no kua ale co ty gumy hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Aspire raději nic Hoši,zajímalo by mě,co by třeba řekli policajti na to,jak mi tam vjely ty kamióny a já bych to třeba nedobrzdil? Bylo by to na něho že tam nemá co dělat nebo by to bylo na mě? Jo a slyšíte na nájezdu/sjezdu na tom kruháči to pískání těch gum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Inntel v tom ti neporadim bo nevim a neni tu nejake podobne tema ? Ja mam takovy pocit ze ano. Editováno: 22. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Pirate tak to by byla jasne tvoje chyba co bys cekal ze by ti jako rekli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Jj presne tam....no kua ale co ty gumy hosi bohužel.......prodej je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Pirate tak to by byla jasne tvoje chyba co bys cekal ze by ti jako rekli ? Já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 No jen by ti rekli nedodrzeni bezpecneho odstupu od vozidla nebo jak se to presne jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 To mě taky napadlo,ale na druhou stranu si říkám že kamión do levého pruhu nepatří,navíc nepředjížděl někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 No urcite to bude jedno jestli predjizdel nebo ne. Proste by si do neho vletel tak bys byl vinik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Ondra...v obci v levém muzes jet jak chces....ale i tak...dalnice...silnice....50m odstup je vsude Voice...myslíš jako proto ze nebudou sedět? Editováno: 22. Duben 2015, autor: inntel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Pánové nechci se hádat ale ZOO v Olomouci je naprostá tragédie... Lešná není špatná ale z našeho regionu Ostrava je Ostrava Praha je taky hodně dobrá a třeba se mi i strašně líbí Košice PS: Pavilon Evoluce od nejmenované supr čupr firmy je hezký a moderní (ovšem ty prašule za to jsou mazec). I nový vstup je konečně hodný takovéto ZOO 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 To je stejny tunel jak blanka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Ondra...v obci v levém muzes jet jak chces....ale i tak...dalnice...silnice....50m odstup je vsude Voice...myslíš jako proto ze nebudou sedět? sedět budou, být tam nesmí. Editováno: 22. Duben 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 To je stejny tunel jak blanka ? To nevím já do toho nevidím ale 154 míčů se mi zdá dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Aspire raději nic Hoši,zajímalo by mě,co by třeba řekli policajti na to,jak mi tam vjely ty kamióny a já bych to třeba nedobrzdil? Bylo by to na něho že tam nemá co dělat nebo by to bylo na mě? Jo a slyšíte na nájezdu/sjezdu na tom kruháči to pískání těch gum? No ty jako řidič ČP nechodíš na školení ohledně dopr.předpisů. Podle toho co jsem viděl na Tvém záznamu,tak by tě PČR odsoudila na doživotí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 sedět budou, být tam nesmí. Vysvetlis mi prosim i proc nesmí? at jsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 nejsou schválené pro použití na fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Voice....a jde to nejakl udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Hoj chlapi teda dostat se na konec zážitej jednou zoo pak nějakej pirát pošták ještě k tomu jebanej za spotřebu . Já si dneska udělal konečně kolovej trénink vyjel se mrknout na ty palkovické hurky jak vypadá hotel, k mému překvapení solidní stálo tam tak 5 aut . Po cestě zpět moji klasickou stezkou po modré si prorazil na 3 místech zadní plášť fakt super přišel sem na to hned na Olešné naštěstí. Takže do cykla pro nový plášť investice 475kč. To sem si hned řekl kdybych jel autem bylo by to levnější tak sem ještě zajel do Vratimova a zpět cca nějakých 51km. A udělal si na závěr boží vaječinu na ohníčku. Foto dokumentace nějaká je ale né všeho. Jinak sraz se blíží je to peckovní. Zas to bude konečně víkend co bude stát za to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.