Květen 4, 201510 r No teda Patriku zásoba pořádná . No na zálivani kytek nebo haseni ohně dobrá Ja bych tyhle piva přirovnal k vyrobnimu salámu Taky je to salám ,ale jen pod názvem. V sobotu jsem si zlomil zub tak dnes k zubaři už se těším
Květen 4, 201510 r Nz. Ale duchem jsem tam s tebou PS: jen tak na chuť-> na klobásky jsem si skočil do PL a zbytek u nás
Květen 4, 201510 r Aspire tak to tě lituju zubaře nenávidím, jen si to tu napsal už sem měl husí kůži. Ale tak na dovču to bude dobré v tom hycu Ale voltajicky je to dobré 10'° ma 4volty a 12°má 5,7voltů...se dá v celku za ty prachy.
Květen 4, 201510 r Tak jako cenově to jde, ale ja si raději priplatim nebo zajdu na kvalitni cepovane. No ja a zubař to je jako dítě a strašidlo a to přitom většinou chodim jen na kontroly.
Květen 4, 201510 r Fuuu, tak zubaře nemám rád ani já. Naštěstí už jsem hloupej a mám všechny 8.mičky venku.. Zubařka mě ukecala, ať se jich zbavím dřív, než začnou dělat problémy Ondro: s tou fotkou víš co.... NESER!
Květen 4, 201510 r Jo, ja su už zase v rachotě a valím tady rohlík s paštikou a ty tvoje klobásky mě mírně rozhodily
Květen 4, 201510 r Joj tak paprikas i no klobasky si asi zajdu do reznika si mi udelal chut Jirko rohlik s pastikou mam rad si porad kupuji ty Majky moc dobre a lepsi nez nejake salamy. Jinak zub zustal na svem miste jen jej trochu opravila a v Zari kontrola. Uf ale 4 hodiny cekani ze jsem si uz chtel i svuj jazyk vytrhnout jak mi to ten zub zlomeny do neho rezal Ondro co chces fotit prazdnou lednicku ?
Květen 4, 201510 r Ano prázdnou Ale takový Matěj není špatný,ten bych mohl pořád Galvi: V pohodě,nemám s tím problém
Květen 4, 201510 r Jo matěj je dobrej, ale já teď měl jen nějakou no name bůh ví z čeho koupenou za 5 korun tady v kantýně a bylo to takové hnědošedé slané něco.. Ale večer si zajdu na spravení chuti na něco lepšího
Květen 4, 201510 r Jirko a řekneš nám co to bude? Ondro a co posta kdo to rozveze kdyz si sedis doma Mám dneska,zítra volno Takže hoši makejte,já nemusím
Květen 4, 201510 r Ondro :D Ale ja mam nastesti dnes taky dovolenou , ale zitra uz jdu tak pro dnesek ti to prominu
Květen 4, 201510 r Bude 13° nefiltr Už se těším A s tím volnem se máš, no já se ted flákal celý týden, tak už musím zase něco dělat
Květen 4, 201510 r Hoši tak to je nepříjemné Galvi ale ty ses flákal celý minulý týden mezitím co já jsem muset robit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.