Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No teda Patriku zásoba pořádná . No na zálivani kytek nebo haseni ohně dobrá :D Ja bych tyhle piva přirovnal k vyrobnimu salámu :D Taky je to salám ,ale jen pod názvem.

V sobotu jsem si zlomil zub tak dnes k zubaři už se těším :)

Vloženo

Aspire tak to tě lituju zubaře nenávidím, jen si to tu napsal už sem měl husí kůži. :D

Ale tak na dovču to bude dobré v tom hycu :D Ale voltajicky je to dobré 10'° ma 4volty a 12°má 5,7voltů...se dá v celku za ty prachy. :)

Vloženo

Tak jako cenově to jde, ale ja si raději priplatim nebo zajdu na kvalitni cepovane. No ja a zubař to je jako dítě a strašidlo a to přitom většinou chodim jen na kontroly.

Vloženo

Fuuu, tak zubaře nemám rád ani já. Naštěstí už jsem hloupej a mám všechny 8.mičky venku.. Zubařka mě ukecala, ať se jich zbavím dřív, než začnou dělat problémy  :D

Ondro: s tou fotkou víš co.... NESER!  :kol-28:

Vloženo

Joj tak paprikas i :D no klobasky si asi zajdu do reznika si mi udelal chut :D

Jirko rohlik s pastikou mam rad si porad kupuji ty Majky moc dobre a lepsi nez nejake salamy.

Jinak zub zustal na svem miste jen jej trochu opravila a v Zari kontrola. Uf ale 4 hodiny cekani ze jsem si uz chtel i svuj jazyk vytrhnout jak mi to ten zub zlomeny do neho rezal :D

Ondro co chces fotit prazdnou lednicku ? :D

Vloženo

Jo matěj je dobrej, ale já teď měl jen nějakou no name bůh ví z čeho koupenou za 5 korun tady v kantýně a bylo to takové hnědošedé slané něco..  :kol-32:

Ale večer si zajdu na spravení chuti na něco lepšího  :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...