Květen 19, 201510 r Dnes vyfoceno, ale blíž jsem se neodvážil, bo bych si neodpustil poznámku o sousedovi z Mladé Boleslavi, který musel zachránit ryze českého souseda z Koreje .. EDIT: Mimochodem baterkou to nebylo, protože neodjel ani pak Upraveno Květen 19, 201510 r od Galvi
Květen 20, 201510 r to ja si radeji zajedu na tu mycku. Sice dnes uz to mam nekolikrat umyto ale i zaroven jak se ty kapky odrazely od zeme tak ten bordel to nahodilo na auto. Takze takovou mycku jen pres zimu
Květen 20, 201510 r Já jen koukám s poza okna,jak déšť splachuje prach. V momentě kdy přestane, vyběhnu, objedu Kevina houbičkou a čekám na déšť.
Květen 20, 201510 r ale ja bych to chtel opravdu videt. Jirka ten to vzdy necha jen oplachnout, ale Karlos to vylepsil.
Květen 20, 201510 r No ale tak se setri. Skoda ze tu nemam nikoho tu u baraku uz by byl na youtube. Mam tu sice plno podivinu, ale umyvace ne
Květen 20, 201510 r Ale zase kdyz prsi tak si za nema muzes umyt auto kdyz prsi Stejne Karlosovi neverim ze to dela ale napad to neni spatny
Květen 20, 201510 r Já to takhle jak karlos už také párkrát umýval.. Jen jsem zatím nikdy nevychytal tu pauzu mezi dešti ... Běhám tam vždycky v dešti jak blbec . Ale posledně jsem na to už vyzrál, mám v kufru obrovský deštník, tak jsem běhal kolem auta i s deštníkem a houbičkou
Květen 20, 201510 r No co co, to je nejlepší, ale chce to pořádný déšť .. Tady totiž obvykle spadnou 3 kapky a hotovo a to je na nic.. To se to jen rozmaže
Květen 20, 201510 r Galvi můžeš používat pláštěnku a umývat oběma rukama. Budeš rychlejší. Z natáčení nic nebude,mamina ma pochroumanou ručičku. Upraveno Květen 20, 201510 r od Karlos 61
Květen 20, 201510 r No co co, to je nejlepší, ale chce to pořádný déšť .. Tady totiž obvykle spadnou 3 kapky a hotovo a to je na nic.. To se to jen rozmaže Přijed do Karviné, tady chcije a chcije.
Květen 20, 201510 r Karlos - super nápad, pláštěnka mě nenapadla Michale: No to můžu, ale víš jak často myji, takže to bude asi trvat, protože mám teď umyto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.