BMM 8V Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ahoj lidi prosím o radu někdo ze chyba kterou sem v kladam říka ze je vadný světlomet a nekdo zase že mam vadný sensor na nápravě?poraďte dekuji.nevim jak vložit foto O1539- neserizeny světlomet 01534-řídící obvod regulaci mororku světlometů V-48 Preruseny/Zkrat na plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Podívej se na VAG do měřených hodnot jestli ti senzory dávají nějaké hodnoty. Tak vyloučíš vadu senzorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Ahojte, bol som na nastaveni xenonov v origo servise Skoda, kedze xenony mi svietili dost mizerne. Technik povedal, ze som ich mal uplne dole a preto svietili len pred auto. Uz je to nastavene, svieti to ovela lepsie... ale... sam sa potom vyjadril, ze nevie preco ale sa mu zda ze po nastartovani kedy sa xenon nastavuje podla zataze urobi velmi kratku drahu. A tvrdi ze chyby od xenonov v RJ nie su ziadne. Vie sa niekto pozriet na toto video a povedat ci je ten sklon xenonov v poriadku? pripadne porovnat so svojim autom. Mne sa tiez zda ze predtym luc xenonu urobil dlhsiu drahu dole-hore. video2: https://youtu.be/vZQRoyxFIlc video4: https://youtu.be/cPqYlCgO8Xw video5: https://youtu.be/15Mz0QfrVAM Dikes za nazory. O2, pred FL Sato Editováno: 16. Květen 2015, autor: sato1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) zahada vyriesena... zadny snimac odhnil, je kaput... len ma udivuje, ze v servise pri nastavovani na to neprisli... heh... a este mi pritom aj sam technik povedal sa mu to nastovovanie nezda... Editováno: 18. Květen 2015, autor: sato1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BMM 8V Vloženo 20. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj dělal to nějaký amatér mechanik.ale proč to nenapsalo chybu proto že pro ŘJ bylo čidlo ok ale mechanicky poškozene ti diagnostika nenapíše. Na druhou stranu v mem servise by se mehanik ohnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 klasika... ty kloubky se musí při každé servisní prohlídce mazat jinak to dopadne takto, u starších železných pouzder to pak klepalo jako KO uložení osy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyzima Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 (editace) Ahoj,potřeboval bych poradit ( Rolbařovi už jsem psal SZ, ale možná budete vědět i ostatní )V servise mi seřídili xenony. Svítí konečně normálně, ale. Dřív, když jsem otočil klíčkem, tak mi světla vyjela nahoru, pak dolů a pak zůstali v rovině. Teď, když otočím klíčkem, tak se jen rozsvítí. Moje otázka je, co z toho je správně?? To vyjíždení nahoru a dolů bylo dokódovaný, nebo mám v prdeli senzor na nivelaci?Je mi jasný, že to bude na diagnostiku, ale možná jste se s tím setkaliDěkuju moc za info, díky Editováno: 13. Říjen 2015, autor: tomyzima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BMM 8V Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ahoj když nastartuješ rozsvítí se světla a zároveň jedou dolů a nahoru do jízdní polohy.něco je sptna když po servisem to nedělá.zajel bych do servisu ať na to kouknou nebo se podivem na ty snímače na nápravách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.