OndrysM Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Dobrý den,chci se zeptat. Mám problém se spojkou nebo převodovkou,když jezdím kolem 150 + na dálnici,sekne se mi spojka a nejde mi chvíli zařadit na menší stupeň,spojka se nechce moc vracet a musím jí několikrat 3 cca sešlápnout..poté nějakfunguje. Další den po nastartování mám sešláplouspojku a ihned jedu bez plynu na zpátečku nb jinou rychlost.(Při nenastartovaném motoru to nedělá,jakmile nastartuji jakoby se sekne)..poté musím vypnout motor.znova nastartovat zařadit a nějak to jde..poté se to uklidní a řadí normálně,do cca 140 km/h to nedělá nic a řadí normálně a čistě. Nevíte čím by to mohlo být? Najeto 221000 pravidelný servis 1.9 tdi. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Pokud ti zůstává pedál dole a po našlapání funguje, tak hledej chybu v hydraulice spojky. Já bych řekl, že to bude hlavní spolkový válec za pedálem nebo pomocný na převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 dosť častou príčinou toho,že sa nevracia spojk.pedál bolo aj to trubko-hadicové vedenie od hlavného valca k valcu pomocnému na prevodovke ...takže by som vymenil aj to,ak budeš meniť pomocný valec ...hlavne to treba dobre odvzdušniť,najlepšie kde majú na to mašinu (potrebný tlak 2bar) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndrysM Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No spojka se vratí ale né úplně a musim ji pomoc trochu,dělá to ale jen po vysoke rychlosti..když jezdím po měste tak je to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Měl jsem to stejné i na stejném autě. Ve městě stále řadíš, tak se tam ten tlak vytvoří, když stojíš den nebo jedeš déle na pětku tak se to zavdušní. Vyměnil jsem pro jistotu oba a mám 50 tis. km klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndrysM Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Aha,tak to bude ono,diky moc. Na kolik to tak cca vyjde prosimtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Asi 2.500 Kč ty spojkové válce, plus brzdová kapalina. A práce, já dělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.