Přejít na obsah

Spojka Octavia 2 Facelift

OndrysM

Doporučené příspěvky

Dobrý den,chci se zeptat. Mám problém se spojkou nebo převodovkou,když jezdím kolem 150 + na dálnici,sekne se mi spojka a nejde mi chvíli zařadit na menší stupeň,spojka se nechce moc vracet a musím jí několikrat 3 cca sešlápnout..poté nějakfunguje. Další den po nastartování mám sešláplouspojku a ihned jedu bez plynu na zpátečku nb jinou rychlost.(Při nenastartovaném motoru to nedělá,jakmile nastartuji jakoby se sekne)..poté musím vypnout motor.znova nastartovat zařadit a nějak to jde..poté se to uklidní a řadí normálně,do cca 140 km/h to nedělá nic a řadí normálně a čistě.

Nevíte čím by to mohlo být? Najeto 221000 pravidelný servis 1.9 tdi.

Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dosť častou príčinou toho,že sa nevracia spojk.pedál bolo aj to trubko-hadicové vedenie od hlavného valca k valcu pomocnému na prevodovke ...takže by som vymenil aj to,ak budeš meniť pomocný valec ...hlavne to treba dobre odvzdušniť,najlepšie kde majú na to mašinu (potrebný tlak 2bar)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...