mahudo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Zdravím, neviete náhodou, v čom je problém, ked sa mi nedá vypnúť kúrenie? V servise mi povedali, že to môže byť čokoľvek od zanesených klapiek až po výhrevné teleso a že oprava by trvala tak zhruba 2 dni (vraj potrebujú rozobrať komplet palubovku a pod.). Nestretli ste sa niekto s podobným problémom? A fakt na opravu takej banálnosti potrebujú dva dni? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 je to neštastna robota lebo musiš dať dole tu šinu čo drži palubovku a potom dať to kurenie dole...teraz cez vikend som mal jedno rozobrate ale to som z auta nedaval dole takže som ho len rozobral a zložil a premazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) a pozeral si vobec ci je ten hriadel v poriadku (ak to nema klimu) co ovlada tu klapku?Alebo ci tam neni vyskocene to snekove kolecko????To by som kukol ako prve!A nie hned rozoberat cele kurenie. Editováno: 14. Září 2006, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 a pozeral si vobec ci je ten hriadel v poriadku (ak to nema klimu) co ovlada tu klapku?Alebo ci tam neni vyskocene to snekove kolecko????To by som kukol ako prve!A nie hned rozoberat cele kurenie. presne to koliesko ide (resp ten hriadel) lahko von tak to pozri ako prve ako napisal makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 klimu nemam, tento problem bol zo začiatku taky, že po zapnuti kurenia už kurilo stale, aj ked som dal na studeny vzduch, pomohlo iba to, že som zastal, vypol motor a znova naštartoval, potom už fukalo studeny no a teraz už nepomôže ani vypnutie motora pôvodne som si myslel, že môžu byť zanesene klapky, že nedodava dostatok studeneho vzduchu zvonku na ochladenie telesa, ale teraz už neviem inak dik za reakcie, mrknem na ten hriadel a ak nič === servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 klimu nemam,tento problem bol zo začiatku taky, že po zapnuti kurenia už kurilo stale, aj ked som dal na studeny vzduch, pomohlo iba to, že som zastal, vypol motor a znova naštartoval, potom už fukalo studeny no a teraz už nepomôže ani vypnutie motora pôvodne som si myslel, že môžu byť zanesene klapky, že nedodava dostatok studeneho vzduchu zvonku na ochladenie telesa, ale teraz už neviem inak dik za reakcie, mrknem na ten hriadel a ak nič === servis pokial bude vyskočeny daš ho naspäť jednoducho:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.