dodko134 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Dobry den chcel bi som sa spytat ci mi funguje spravne motor octavia 16 tdi cr dpf ked pri neutrali stalcim cely plinovy pedal a len 25.otacok mi ukazuje rucicka auto nemam dlho preto sa pytam ci mi niekto nepomoze vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Je to v pořádku, je to ochrana, aby si túrováním nezničil spojku... Tuším, že u benzínu stačilo zařadit zpátečku, stát na spojce a pak to šlo vytočit do omezovače, ale nevím jak u nafty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Žádná zpátečka, vypni protiprokluz a pak to lze vytočit. Smysl tohoto počínání mi ovšem uniká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 podobne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodko134 Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ďakujemmmm Vám už som sa zľakol že stým niečo je a dokonca som kvoli tomu nespalll veľkeee ďakujemmm☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 ale nedelaji to vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.